Greece Revisited: Θήκες για κινητά εμπνευσμένες από τη φέτα

Greece Revisited: Θήκες για κινητά εμπνευσμένες από τη φέτα

Τους προσέξαμε για πρώτη φορά το καλοκαίρι όταν έβγαλαν ένα παρέο εμπνευσμένο από χαρτί ιχθυοπωλείου. Ένας αρχιτέκτονας, ο Φίλιππος Φωτιάδης, ένας βιομηχανικός σχεδιαστής, ο Σέργιος Φωτιάδης και μία γραφίστρια, η Θεανώ Πετρίδου έχουν ενώσει τις δημιουργικές δυνάμεις τους κάτω από το όνομα We Design και σχεδιάζουν οτιδήποτε είναι δυνατό να σχεδιαστεί. Κατοικίες, χρηστικά αντικείμενα, εταιρικές ταυτότητες και ιστοσελίδες, οι We Design και η ομάδα τους προσφέρουν λύσεις που ισορροπούν ανάμεσα στην πρωτότυπη ιδέα και τη λειτουργικότητα.

Σερβίτσιο

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η σειρά τους με τίτλο Greece Revisited, επανέρχονται, λίγους μήνες αργότερα, με νέα σχέδια τα οποία θα εκτεθούν για πρώτη φορά στο THE BOX. Η έκθεση θα περιλαμβάνει προσχέδια, μακέτες, πρωτότυπα, παρουσιάζοντας όλη τη διαδικασία σχεδιασμού, από την έμπνευση έως την υλοποίηση και την παραγωγή των προϊόντων.

Θήκες για κινητά και τάμπλετ εμπνευσμένα από την φέτα

Η σειρά Greece Revisited αποτελείται από χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα εμπνευσμένα από την Ελλάδα, τους μύθους της, την ιστορία της, την καθημερινότητα και τη φύση. 'Όλα αυτά παίρνουν μορφή µε χιουμοριστική διάθεση χρησιμοποιώντας υλικά όπως το ξύλο, το τσιμέντο, το κεραμικό, το ύφασμα, το μέταλλο και το ακρυλικό. Μπλουζάκια με τους ήρωες του ’21, μεγάλες πάνινες τσάντες με το μοτίβο του χαρτιού ιχθυοπωλείου, πορσελάνες με κοριτσάκια που «βουτάνε» στις παραδοσιακές συνταγές, ένα κανάτι σε σχήμα χωνιού, τσιμεντένια κουτιά με μεταλλικό καπάκι που παραπέμπουν σε φρεάτιο, είναι μερικά από τα αντικείμενα της σειράς που θα βρείτε στην έκθεση και αποτελούν πρωτότυπες ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Η εκδοχή των We Design για το παραδοσιακό τσαρούχι

Η έκθεση θα ανοίξει τις πόρτες του την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, στο The Box, ∆ορυλαίου 12, Πλατεία Μαβίλη (στάση μετρό Μεγάρου Μουσικής), από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Δημοφιλή