Η Kristen Stewart μιλά για πρώτη φορά σχετικά με τη σεξουαλική της ταυτότητα (και τα λέει ωραία)

Η Kristen Stewart μιλά για πρώτη φορά σχετικά με τη σεξουαλική της ταυτότητα (και τα λέει ωραία)
Nylon magazine

Και, αν έκανε ένα πράγμα ξεκάθαρο, αυτό είναι πως δεν έχει καμία διάθεση να βάλει μια συγκεκριμένη ταμπέλα στον εαυτό της για χάρη του κόσμου.

«Ψάξτε με στο Google, δεν κρύβομαι», είπε η Kristen Stewart στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο περιοδικό Nylon. Δεν υποθάλπει, ωστόσο, τις εικασίες για τον σεξουαλικό της προσανατολισμό.

«Αν αισθάνεστε πως έχετε πραγματικά ανάγκη να καθορίσετε τον εαυτό σας, και έχετε την ικανότητα να εκφράσετε αυτές τις παραμέτρους και αυτό από μόνο του σας ορίζει, τότε να το κάνετε. Αλλά εγώ είμαι ηθοποιός, φίλε. Ζω μέσα σε αυτή τη γαμ...ένη αμφισημία αυτής της ζωής και το αγαπώ. Δεν νιώθω πως θα ήταν ειλικρινές εκ μέρους μου να πω “Βγαίνω έξω (από την ντουλάπα)!”. Όχι, κάνω μια δουλειά. Μέχρι να αποφασίσω πως θα ξεκινήσω ένα ίδρυμα ή ότι έχω μια συγκεκριμένη προοπτική ή μια άποψη που πρέπει να επικοινωνήσω στον κόσμο... δεν θα το κάνω. Είμαι απλά ένα παιδί που κάνει ταινίες».

Παρόλα αυτά, η Stewart ήταν πολύ πιο σαφής αναφορικά με την σεξουαλική ρευστότητα:

«Πιστεύω πως σε τρία ή τέσσερα χρόνια θα υπάρχουν πάρα πολύ περισσότεροι άνθρωποι που δεν θα πιστεύουν πως θα είναι απαραίτητο να προσδιορίσουν αν είναι gay ή straight. Απλά ο καθένας θα κάνει ό,τι τον κάνει να νιώθει ο εαυτός του», είπε η ηθοποιός.

Η ερωτική ζωή της 25χρονης σταρ βρέθηκε (για άλλη μια φορά) στο επίκεντρο της προσοχής των media, από την μέρα που φωτογραφήθηκε με την Alicia Cargile, κάποια στιγμή τον περασμένο χρόνο. To γεγονός πως, την ίδια χρονιά, έγινε η πρώτη Αμερικανίδα ηθοποιός στην ιστορία που κέρδισε Cesar (το αντίστοιχο των Oscar στη Γαλλία), ήταν κάτι που δεν τους απασχόλησε ιδιαίτερα.

Να σημειωθεί, επίσης, πως η Cargile είναι δημιουργός ειδικών εφέ και όχι η προσωπική βοηθός της Stewart, όπως γράφουν λανθασμένα τα περισσότερα δημοσιεύματα. Γιατί, προφανώς, για να περνάνε τόσες ώρες μαζί, θα πρέπει να είναι η βοηθός της -τι άλλη λογική εξήγηση μπορεί να υπάρχει;