Καμμένος: Οι αυστηρότερες ποινές στους νεοσύλλεκτους που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό

Καμμένος: Οι αυστηρότερες ποινές στους νεοσύλλεκτους που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό
Sooc

Τέτοια φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά στις ένοπλες δυνάμεις, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στο πρόσφατο περιστατικό με τους νεοσύλλεκτους στο Μεσολόγγι που σχημάτισαν με τα χέρια τους τον «αλβανικό αετό», ενώ τόνισε πως έχει διαταχθεί να γίνει λεπτομερής έρευνα και με εντολή του ιδίου να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές στους νεοσύλλεκτους.

Ακόμη, υποστήριξε πως υπάρχει σχέδιο αναβίωσης του αλβανικού εθνικισμού, που εκφράστηκε πρόσφατα και με τι δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, για τους Τσάμηδες.

Όσον αφορά στις ποινές, είπε πως θα επιβληθούν βάσει του στρατιωτικού κώδικα, ενώ δήλωσε πως όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας, καλό θα ήταν να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του.

Μιλώντας για άλλα θέματα, κατηγόρησε τη Γερμανία ότι δεν συμπεριφέρεται ως σύμμαχος, αλλά ως τοκογλύφος, ενώ σημείωσε ότι οι ΗΠΑ παραδοσιακά στήριξαν την Ελλάδα στις δύσκολες εποχές. Δήλωσε υποστηρικτής του Ντόναλντ Τράμπ, εκτιμώντας ότι οι Ελληνοαμερικανοί που βρίσκονται δίπλα του, θα βοηθήσουν όσο μπορούν τη χώρα μας, ενώ εξήρε τη θέση Τραμπ ότι δεν είναι εχθρός η Ρωσία, αλλά η ισλαμική τρομοκρατία.

Ξεκαθάρισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι η Ελλάδα θα ακολουθήσει την πάγια πολιτική και δεν θα συμμετάσχει σε πολεμικές επιχειρήσεις στην περιοχή, ακόμη και εάν ζητηθεί, εναντίον του ISIS, τονίζοντας πως η Ελλάδα βοηθά με διαφορετικούς τρόπους τις χώρες που έχουν πληγεί από αυτό.

Δημοφιλή