Νέα τροπή με το νεκρό ηλιωμένο ζευγάρι που εντοπίστηκε στην Αργυρούπολη

Νέα τροπή με το νεκρό ηλιωμένο ζευγάρι που εντοπίστηκε στην Αργυρούπολη
Sooc

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τους δύο ηλικιωμένους που βρέθηκαν νεκροί το πρωί της Πέμπτης, μέσα στη μονοκατοικία τους στην Αργυρούπολη.

Ο γιος του ζευγαριού ανησύχησε γιατί οι γονείς του δεν έδιναν σημεία ζωής και όταν έφθασε στο σπίτι βρήκε νεκρούς τους γονείς του.

Η σορός του 79χρονου εντοπίστηκε στο ισόγειο της πολυκατοικίας, ενώ το πτώμα της συνομήλικης συζύγου του βρέθηκε γεμάτο με αίματα στον τρίτο όροφο. Η σορός της ηλικιωμένης, που φέρεται να έπασχε από τη νόσο Αλτσχάιμερ έφερε τραύματα στο φρύδι της, γεγονός που ίσως καταδεικνύει ότι ο θάνατός της επήλθε από κάποιο ατύχημα.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη διάρρηξης στο πίσω παράθυρο, στο ισόγειο των θυμάτων στην οδό 25η Μαρτίου. Το γεγονός έκανε τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι πρόκειται για ληστεία με διπλή ανθρωποκτονία.

Τελικά όμως διαπιστώθηκε ότι το σπασμένο παράθυρο που βρέθηκε στο ισόγειο, δεν παραβιάστηκε από κακοποιούς, αλλά έσπασε από τον γιο του ζευγαριού,στην προσπάθειά του να μπει στο σπίτι και να δει τι έχει συμβεί με τους γονείς του.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ανάμεσα σε αυτά είναι οι θάνατοι να οφείλονται σε παθολογικά αίτια.

Το ζευγάρι δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες τρεις ημέρες, ενώ ο χρόνος θανάτου αναμένεται να προσδιοριστεί από τον ιατροδικαστή που βρίσκεται στο σημείο.

Δημοφιλή