ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/06/2015 09:45 EEST | Updated 08/06/2015 13:32 EEST

Τέλος η ΝΕΡΙΤ: ΕΡΤ και πάλι στο Ραδιομέγαρο

Eurokinissi

Στην ταράτσα του κτιρίου του Ραδιομεγάρου, στην Αγία Παρασκευή, σήμερα το πρωί έγιναν οι εργασίες για την αποκαθήλωση της ταμπέλας της ΝΕΡΙΤ και την δημιουργία του λογότυπου της ΕΡΤ, και πάλι.

sooc

Με γερανό, λοιπόν, απομακρύνθηκαν τα γράμματα Ν και Ι, με το Τ να έρχεται πιο κοντά στα άλλα δύο γράμματα, ώστε να σχηματιστεί το λογότυπο.

sooc

Οι γενικότερες εργασίες, ωστόσο, δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής, καθώς στην είσοδο του προαυλίου του Ραδιομεγάρου, υπάρχει ακόμη το σήμα της ΝΕΡΙΤ, με το χαρακτηριστικό Ν.

sooc

Τις εγκαταστάσεις στην ΕΡΤ και στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να επισκεφθούν ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής, καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος, Λάμπης Ταγματάρχης. Σε συνάντηση του με τους εργαζομένους, αναμένεται να συζητήσουν τα θέματα της επεναλειτουργίας της ΕΡΤ 3.

eurokinissi

Υπενθυμίζεται πως κυβέρνηση έχει προγραμματίσει η ΕΡΤ να κυκλοφορήσει και πάλι από τις 11 Ιουνίου.

eurokinissi

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει την Πέμπτη, 11 Ιουνίου, στις 8 το πρωί.

Εκείνη την ώρα, αναμένεται να εκπέμψουν ταυτόχρονα τα προγράμματα της ΕΡΑ: το Πρώτο, το Δεύτερο και το Τρίτο Πρόγραμμα, η ΕΡΑ Σπορ, ο Kosmos 93.6, η Φωνή της Ελλάδος, καθώς και όλες οι περιφερειακές ΕΡΑ, με πλήρες πρόγραμμα.

eurokinissi

eurokinissi

Sponsored Post