ΔΙΕΘΝΕΣ
01/06/2016 15:58 EEST | Updated 01/06/2016 15:59 EEST

ΗΠΑ: 24χρονη δασκάλα που έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή της καταζητείται στο Τέξας

Δασκάλα αγγλικών 24 χρονών καταζητείται από την αστυνομία στο Τέξας, αφού έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή της μετά από ερωτική σχέση μηνών. Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, η 24χρονη έχει ήδη παραδοθεί.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent, η Αλεξάντρια Βέρα κατέθεσε στην αστυνομία ότι αρχικά είχε αντισταθεί στις σεξουαλικές ορέξεις του αγοριού στην τάξη της στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς, ωστόσο σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, αστυνομικός δήλωσε ότι η ίδια είχε παραδεχτεί πως είχε σχέση μαζί του, η οποία διήρκεσε από τον Σεπτέμβριο του 2015 ως το τέλος του Ιανουαρίου του 2016. Κατά τη διάρκεια της σχέσης αυτής φέρονται να έκαναν σεξ σχεδόν καθημερινά.

Οι εισαγγελείς επιδιώκουν να απαγγείλουν σε βάρος της Βέρα κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου κατ'εξακολούθηση, που μπορεί να επιφέρουν ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 25 ετών βάσει των νόμων του Τέξας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό KPRC, αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της με ένταλμα σύλληψης έμαθαν ότι είχε φύγει, και το άτομο που τους άνοιξε δεν ήξερε πού είχε πάει. Ωστόσο, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι παραδόθηκε μόνη της στην αστυνομία.

Η Βέρα φέρεται να παραδέχτηκε ότι υπήρχε σχέση στη διευθύντρια Έλσα Ράιτ, αλλά ισχυρίστηκε ότι οι γονείς ήταν ενήμεροι και την είχαν καλέσει στο σπίτι τους ως «φιλενάδα του».

Όπως είπε, η οικογένεια ενημερώθηκε όταν έμεινε έγκυος τον Ιανουάριο, και φέρεται να είπε στον αστυνομικό του σχολείου ότι «τη στήριζαν και χαίρονταν για το μωρό». Ωστόσο, η ίδια είπε στην αστυνομία ότι έκανε έκτρωση έναν μήνα μετά, «όταν άρχισε να ανησυχεί επειδή εμφανίστηκαν στελέχη της Υπηρεσίας Προστασίας Ανηλίκων στο Σχολείο...για να κάνουν ερωτήσεις στην ίδια και τον ενάγοντα (το αγόρι) για τη σχέση τους».

Η διευθύντρια ήρθε σε επαφή με την αστυνομία τον Απρίλιο. Η ίδια έμαθε για τη σχέση αφού είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης σε όλο το σχολείο.

Μιλώντας στο KTRK TV, μαθητής που δεν καταονομάστηκε είπε ότι το αγόρι «της έπιασε τα οπίσθια, και όλοι το είδαν- και μετά μιλούσαν για αυτό».

Στα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται ότι η Βέρα είχε συμφωνήσει να συζητήσει την υπόθεση και περιέγραψε πώς είχε αρχίσει η σχέση. Όπως είπε, το αγόρι πρώτα ρώτησε λεπτομέρειες για αυτήν στο Instagram, αλλά αυτή αρνήθηκε- μέχρι που κάποια στιγμή αυτός δεν εμφανίστηκε μια μέρα στο σχολείο και αυτή χρησιμοποίησε την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για να έρθει σε επαφή μαζί του και να του υπενθυμίσει κάποιες εργασίες.

«Όπως είπε, αυτός απάντησε...και ρώτησε αν θα μπορούσαν να βγουν, και αυτή είπε ναι. Είπε ότι πήγε στο σπίτι του και τον πήρε με το αυτοκίνητο. Οδήγησαν για λίγο και, όπως είπε η ίδια, φιλήθηκαν στο αυτοκίνητο. Η ίδια είπε ότι την επόμενη ημέρα, πήγε ξανά στο σπίτι του επειδή έλειπαν οι γενείς του. Όπως είπε, ήταν η πρώτη φορά που έκαναν σεξ».

Σύμφωνα με τα αρχεία του σχολείου, ο μαθητής ήταν κάτω των 14 κατά τη διάρκεια της σχέσης.