Στην Ουάσινγκτον για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.
Ο Πάνος Καμμένος με την σύζυγό του Έλενα Τζούλη, βρέθηκαν στην εκδήλωση που έγινε την Κυριακή (19/1) για τον Ντόναλντ Τραμπ και μεταξύ άλλων ήρθε σε επαφή με την πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.
Στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο πρώην υπουργός Άμυνας, φαίνεται να ποζάρει χαμογελαστός στο πλευρό της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και της συζύγου του.
«Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Πάνος Καμμένος.
Ο Πάνος Καμμένος ανήρτησε και ο ίδιος φωτογραφίες στο Χ από τετ α τετ που είχε, μεταξύ άλλων, με τον Τζον Κατσιματίδη, τον Γκας Μπιλιράκη και την Νικόλ Μαλλιωτάκη.
Καλή θητεία Nicole Makiotakis είσαι το μέλλον..εγγύηση η Ελένη Μπούση pic.twitter.com/OjOqwtRLpL
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) January 20, 2025
Gus Bilirakis… την ώρα που όλοι απλώς βλέπουν οι Έλληνες παλεύουν για την Πατρίδα και νικούν pic.twitter.com/h9vY2PwuCm
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) January 20, 2025
Ο Έλληνας Νισύριος John Katsimandidis έχει βοηθήσει καταλυτικά την Πατρίδα χωρίς τις περισσότερες φορές να το μάθει κανείς του είμαστε ευγνώμονες pic.twitter.com/tmXDh9cQN8
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) January 19, 2025