https://youtube.com/watch?v=jK8L-tRQvrM

Τον έπιασαν, τον έδειραν, τον έγδυσαν, τον έδεσαν μ΄ένα σχοινί και τον διαπόμπευαν περιφέροντας τον γυμνό πριν τον παραδώσουν στην αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη στη γειτονιά Santa Brigida στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και η οργή των κατοίκων αποδίδεται στο γεγονός ότι ο νεαρός φέρεται να επιχείρησε να βιάσει ένα οκτάχρονο κορίτσι.

Τον νεαρό άνδρα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, το περιέφεραν γυμνοί επί αρκετή ώρα πριν τον παραδώσουν στην αστυνομία.

Advertisement
Advertisement

Όταν οι αστυνομικοί τον παρέλαβαν τον έλυσαν από το σχοινί με το οποίο ήταν δεμένος και του πέρασαν χειροπέδες ενώ οι συγκεντρωμένοι πολίτες τον αποδοκίμαζαν και ορισμένοι εξ αυτών του φώναζαν ότι την επόμενη φορά που θα τον δουν θα τον σκοτώσουν.