Αίσθηση προκαλούν οι τελευταίες αναρτήσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή εξαιτίας της υπερβολικά αδυνατισμένης σιλουέτας της. Το μοντέλο που γεννήθηκε στην Κύπρο, μεγάλωσε στην Αμερική και σήμερα δραστηριοποιείται κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο, ποζάρει πάντα με αυτοπεποίθηση στον φακό αν και η φιγούρα της πια ελάχιστα θυμίζει την παλιά της εικόνα.
Γεννημένη στις 25 Μαΐου του 1997, η Σοφία Χατζηπαντελή κατάφερε να γίνει πρώτα γνωστή στο εξωτερικό ως εκπρόσωπος της τάσης του diversity. Τα χαρακτηριστικά ενωμένα της φρύδια- που τα έχει ονομάσει «Βερόνικα»- την ξεχώρισαν αμέσως από τα υπόλοιπα μοντέλα και παρά το μέτριο ύψος της- 1,68μ- συνεργάστηκε με γνωστούς σχεδιαστές όπως ο Jean Paul Gaultier αλλά και με τον οίκο Chanel.
Σοφία Χατζηπαντελή: «Πήρα λίγο χρόνο εκτός για να επαναπροσδιοριστώ»
Μετά τη μεγάλη προβολή που είχε πάρει από την ελληνική τηλεόραση, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε επιλέξει να αποτραβηχτεί για μια σεζόν από τα φώτα, θέλοντας όπως είχε πει και η ίδια να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία που είχε κλονιστεί. Λίγους μήνες αργότερα θα επέστρεφε δηλώνοντας:
«Αυτή η χρονιά υπήρξε τόσο περίεργη για εμένα, αφότου επέστρεψα από τα γυρίσματα ενός τηλεοπτικού σόου στην Ελλάδα μετά από περίπου μισό χρόνο και πήρα λίγο χρόνο εκτός για να επαναπροσδιοριστώ, επειδή, όπως λέω πάντα, δεν υπάρχει Σοφία χωρίς εμένα, οπότε έθεσα σε προτεραιότητα τον εαυτό μου. Αλλά σήμερα, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, αισθάνομαι γεμάτη έμπνευση και έτοιμη να γυρίσω σε αυτό που πάντα έκανα! Δώστε στα κορίτσια λίγη έμπνευση και ενθάρρυνση να κάνουν αυτό που πρέπει.
Ειλικρινά αισθάνομαι σαν να αποδεικνύω πως όταν ακούς τον εαυτό σου και όχι ό,τι σου λέει οποιοσδήποτε άλλος που σε πιέζει, καταλήγεις να γίνεις ακόμα πιο δυνατός. Αυτό συνέβη με εμένα όχι απαραίτητα επειδή είχα επιτέλους χρόνο να ξεκουραστώ αλλά κυρίως επειδή ήμουν σε θέση να εμπιστευτώ τον εαυτό μου για αυτές τις αποφάσεις και αυτό έκανε την αυτοπεποίθησή μου πολύ πιο ισχυρή».
«Αυτοπεποίθηση είναι να εμπιστεύεσαι τις επιλογές σου και να πιστεύεις στον εαυτό σου ακόμα κι όταν φοβάσαι την έκβαση των πραγμάτων», κατέληγε η Σοφία Χατζηπαντελή.
Η τελευταία εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή είχε γίνει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τον περασμένο Ιούνιο, όπου είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τη Βίκυ Καγιά μετά το πολυσυζητημένο unfollow που της είχε κάνει στο Instagram. Η Βίκυ Καγιά εξάλλου ήταν εκείνη που την είχε προτείνει στην Παραγωγή του GNTM το 2022.