18χρονο αγόρι κάνει 360χλμ για να παραδώσει μια πίτσα σε έναν άγνωστο που το είχε ανάγκη όσο κανείς

Πόσο μακριά θα πηγαίνατε για να ικανοποιήσετε την επιθυμία ενός αγνώστου; Πόσο χρόνο θα αφιερώνατε για να προσφέρετε χαρά σε κάποιον που δεν είναι ούτε συγγενής, ούτε φίλος, ούτε σύντροφός σας;

Μην βιαστείτε να απαντήσετε πριν διαβάσετε την ιστορία του ενός εφήβου στις ΗΠΑ ο οποίος ένα ένα ταξίδι 225 μιλίων για να παραδώσει μια πίτσα.

Ο 18χρονος, Dalton Shaffer, εργάζεται στην πιτσαρία Steve’s Pizza στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

O Rich Morgan και η σύζυγός, υπήρξαν πελάτες της συγκεκριμένης πιτσαρίας για πολλά χρόνια και τελευταία σχεδίασαν ένα ταξίδι από την Ινδιανάπολη- όπου έχουν πλέον εγκατασταθεί- στο Μίσιγκαν όπου μεταξύ άλλων θα έτρωγαν και την αγαπημένη τους πίτσα.

Δυστυχώς όμως ο Rich, ο οποίος είναι πάσχει από καρκίνο, εισήχθη στο νοσοκομείο και δεν μπόρεσε να κάνει το ταξίδι.

Χωρίς το ζευγάρι να γνωρίζει τίποτα, ο πατέρας της Julie τηλεφώνησε στην πιτσαρία και απάντησε ο 17χρονος Dalton Shaffer. «Είπε πως η οικογένεια σκεφτόταν να έρθει εδώ για να φάει πίτσα αλά εξαιτίας της όλης κατάστασης δεν μπορούσαν να κάνουν το ταξίδι». Ο άνδρας, ήλπιζε πως η πιτσαρία θα έστελνε μια κάρτα για ταχεία ανάρρωση στον πιστό τους πελάτη προκειμένου να τους δείξουν πόσο εκτιμούν το γεγονός ότι τιμά τόσα χρόνια το κατάστημά. Το να κάνουν παράδοση ήταν κάτι αδιανόητο, αφού πρόκειται για μια απόσταση 3,5 ωρών με αυτοκίνητο.

Ο νεαρός Dalton Shaffer όμως είχε άλλη άποψη για το θέμα. Έφτιαξε μια πίτσα με μανιτάρια και πεπερόνι, μπήκε στο αυτοκίνητο του και ξεκίνησε ένα ταξίδι 200 και πλέον μιλίων μέσα στη νύχτα.

Όπως είπε στο Fox 2 Detroit, όταν έφτασε πια στον προορισμό του «η οικογένεια με αγκάλιασε...Ήταν υπέροχο. Η έκφραση στα πρόσωπά τους...» Η οικογένεια Morgan, απόλαυσε την πίτσα και μοιράστηκε την ιστορία στο Facebook, ευχαριστώντας τον Dalton που έκανε την παράδοση και τους έδωσε την δυνατότητα να γευτούν ξανά την «καλύτερη πίτσα στον κόσμο».

Ο 17χρονος από την πλευρά του απάντησε στην ανάρτησή τους. «Όποιος το βλέπει αυτό, να προσευχηθεί γι' αυτούς τους ανθρώπους. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και ελπίζω ο Θεός να απαλύνει τον πόνο τους».

Πηγή: Fox2 Detroit