Αεροσυνοδός αποκαλύπτει τα τρία πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνουμε σε ένα αεροπλάνο

Μιλά η εμπειρία.
.
rudi_suardi via Getty Images
.

Ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες, τα αεροπλάνα δεν είναι τα πιο υγιεινά, άνετα μέρη για να βρεθεί κανείς. Μπαίνουμε σε ένα κουτάκι γεμάτο με ανθρώπους και τα μικρόβια τους.

Δεν είναι ιδανική εμπειρία. Ένα αναγκαίο κακό, θα πεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αεροσυνοδό Cher Dallas, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να έχουμε υπόψη μας όταν πρόκειται να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο.

Η Dallas, η οποία εργάστηκε ως αεροσυνοδός για πέντε χρόνια, βρέθηκε να μοιράζεται στον λογαριασμό της στο TikTok συμβουλές που έχει πάντα στο μυαλό της ως επιβάτης σε πτήσεις, έχοντας εργαστεί στον κλάδο για τόσο καιρό.

Τα τρία πράγματα που μια αεροσυνοδός δεν θα έκανε ποτέ σε ένα αεροπλάνο

Σε ένα βίντεο με λεζάντα, «μην θυμώνεις μαζί μου οκ», η Dallas αναφέρει ότι αρχικά, δεν θα άφηνε ποτέ το ανήλικο παιδί της ασυνόδευτο ανήλικο σε πτήση εκτός και αν ήταν «απολύτως απαραίτητο» συμπληρώνοντας, «προφανώς υπάρχουν μέτρα επί τόπου για να είναι τα παιδιά ασφαλή», αλλά, όπως συνέχισε, υπήρξαν περιπτώσεις αποστολής παιδιών σε λάθος πτήση που την τρομάζουν και γενικά, όταν πρόκειται για ασυνόδευτους ανηλίκους, «πολλά μπορεί να πάνε στραβά». Αν και η ίδια παραδέχεται ότι δεν έχει παιδιά.

Στη συνέχεια η ίδια ανέφερε ότι «ποτέ μα ποτέ» δεν θα έβγαζε τα παπούτσια της στο αεροπλάνο. Ανέφερε ότι βλέπει ανθρώπους να πηγαίνουν στην τουαλέτα με χωρίς παπούτσια και πρόσθεσε ότι αυτό είναι πέρα από αυτό που θα μπορούσε να πιστέψει.

Μας άφησε επίσης να... υπεισέλθουμε σε ένα ζοφερό γεγονός: «Η πιθανότητα κάποιος να έκανε έμετο στο χαλί του αεροπλάνου και (αυτό) να είχε απλώς σκουπιστεί ελαφρά, είναι αρκετά υψηλή».

Σε ένα άλλο βίντεο γεμάτο εύχρηστες υποδείξεις, η ίδια ανέφερε ότι δεν θα φορούσε ποτέ σορτς σε αεροπλάνο, όχι μόνο γιατί τα αεροπλάνα έχουν μάλλον χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά εάν υπάρξει εκκένωση έκτακτης ανάγκης και πρέπει να κατεβούμε από την τσουλήθρα, «οι γλουτοί μας θα ”σιγοβράσουν”».

.
redonion1515 via Getty Images
.

Και στην τουαλέτα...

Τέλος, η Dallas ομολόγησε ότι ποτέ, μα ποτέ δεν χρησιμοποιεί χαρτί υγείας στα αεροπλάνα για να συμπληρώσει ότι «αν εξετάσουμε το χαρτί τουαλέτας (του αεροπλάνου) σας υπόσχομαι ότι θα δούμε σταγόνες νερού, ή κάτι που νομίζουμε ότι είναι σταγόνες νερού» και να ξεκαθαρίσει ότι δεν εμπιστεύεται τους άντρες σε μια κανονική μέρα πόσο μάλλον στα 36.000 πόδια με αναταράξεις...

Αντί αυτού, συμβουλεύει να χρησιμοποιήσουμε ένα κλίνεξ.