Αεροσυνοδός αποκαλύπτει τι δεν πίνει ποτέ στο αεροπλάνο

Ας κρατήσουμε σημειώσεις.
Rob Melnychuk via Getty Images

Εάν ταξιδεύουμε συχνά, θα γνωρίζουμε όλα όσα πρέπει και δεν πρέπει να κάνουμε όταν πετάμε, όπως να μην βγάζουμε τα παπούτσια μας (παρακαλώ), να τρώμε δύσοσμα φαγητά ή να μεθύσουμε πολύ πριν από μια πτήση .

Ωστόσο, ένας αεροσυνοδός στο Tik Tok προέτρεψε τους επιβάτες να αποφύγουν ένα ποτό όταν βρίσκονται στον αέρα.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο, ο χρήστης @ichbinvin, του οποίου το όνομα είναι στην πραγματικότητα Κέβιν, έσκαψε στα «βρώμικα μικρά μυστικά» της αεροπορικής βιομηχανίας και (αυτό που ανακάλυψε) αποτελεί άσχημο νέο για όποιον αγαπά την αύξηση της καφεΐνης ενώ ταξιδεύει. Τι δεν πρέπει να πίνουμε κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, λοιπόν;

Αναφερόμενος σε μια προηγούμενη ανάρτηση στο Reddit (σ.σ. αμερικανική ιστοσελίδα συγκέντρωσης ειδήσεων, περιεχομένου και συζήτησης) με ερωτήματα σχετικά με τον κλάδο των αερομεταφορών, όπου ένας χρήστης είπε σε όσους τον ακολουθούσαν να αποφύγουν τον καφέ αεροπορικών εταιρειών, ο Κέβιν αναφέρει πως (πράγματι) πιστεύει ότι ο καφές των αεροπορικών εταιρειών είναι «αηδιαστικός» και συμβουλεύει τους ταξιδιώτες, αντί να τον επιλέξουν, θα πρέπει να φτάνουν στο αεροδρόμιο 10 λεπτά νωρίτερα και να αγοράζουν έναν καφέ πριν επιβιβαστούν στην πτήση.

Πρόσθεσε, «το γεγονός ότι οι δεξαμενές καθαρίζονται σπάνια (άρα) και το νερό που είναι μέσα (δεν είναι και το πιο καθαρό), θα πρέπει να είναι το λιγότερο που σας απασχολεί», προτού περιγράψει πώς αδειάζουν τις καφετιέρες στις αεροπορικές εταιρείες

Είπε ότι τα υπολείμματα δεν πέφτουν στην αποχέτευση και αντ ’αυτού χύνονται στην τουαλέτα και για να αποφευχθεί το χάος «οι αεροσυνοδοί πρέπει να πλησιάσουν αρκετά τη λεκάνη της τουαλέτας», κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε «πιτσίλισμα» βακτηρίων προς τα πίσω. Ωχ...

Τέλος, είπε ότι εκτός κι αν το αεροπλάνο διαθέτει καφετιέρα εσπρέσο, δεν πρέπει να παραγγείλουμε καφέ αεροπορικής εταιρείας, ειδικά αν είναι καφές φίλτρου.

Μάλλον, δεν χρειάζεται να μας το πει δυο φορές...

Τα «βρώμικα» μυστικά των αεροπλάνων

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι «τσέπες» των καθισμάτων είναι όντως αηδιαστικές και ενώ αδειάζονται από τα σκουπίδια, επί της ουσίας δεν καθαρίζονται. Είπε ότι (εκεί μέσα) έχει βρει τα πάντα, από πάνες και περιτυλίγματα μέχρι χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα.

Όσο για τη φήμη ότι άνθρωποι που πεθαίνουν σε πτήσεις «αποθηκεύονται» στο πίσω μέρος των αεροπλάνων; Ο Κέβιν είπε ότι ενώ κανείς δεν έχει πεθάνει στις πτήσεις στις οποίες εργαζόταν, αλλά από υλικοτεχνική άποψη, οι εργαζόμενοι σε ένα αεροπλάνο εν πτήσει δεν μπορούν να κάνουν πολλά άλλα με ένα πτώμα.