Αυστραλία: Γυναίκα ρωτούσε τους εραστές της γιατί δεν είναι νεκρός ο πρώην της

Βρέθηκε δολοφονημένος σε θρυμματιστή λίγες μέρες μετά.
Arman Zhenikeyev via Getty Images

Μια εβδομάδα προτού εντοπιστεί το νεκρό σώμα του Μπρους Σάντερς σε έναν θρυμματιστή σε προάστιο της Αυστραλίας, η Σάρον Γκράχαμ ρώτησε τους δύο εραστές της γιατί ο πρώην σύντροφός της δεν ήταν ακόμη νεκρός.

Ο Γκρέγκορι Λι Ρόζερ, 63 ετών, δικάζεται για φόνο, ενώ έχει δηλώσει αθώος μετά τον θάνατο του Σάντερς, 54 ετών, το 2017.

Η Γκράχαμ δήλωσε επίσης αθώα για τη δολοφονία του Σάντερς, ωστόσο δικαστής του ανώτατου δικαστηρίου διέταξε την Τρίτη να δικαστεί χωριστά από τον Ρόζερ.

Ο Ρόζερ και ένας άλλος άνδρας, ο Πίτερ Κόενγκ, κλήθηκαν να σκοτώσουν τον Σάντερς και να το κάνουν να φανεί σαν ατύχημα, με απώτερο σκοπό να διεκδικήσουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής του, ύψους 750.000 δολαρίων.

Ο Κόενγκ ομολόγησε την ενοχή του μετά το φόνο τον Ιούνιο, ενώ ισχυρίστηκε ότι τρεις μήνες πριν πεθάνει ο Σάντερς, η Γκράχαμ του ζήτησε να συναντήσει εκείνη και τον Ρόζερ σε ένα μοτέλ. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Σάρον ήθελε να σκοτώσουν τον πρώην σύντροφό της για οικονομικά συμφέροντα.

Ο Κόενγκ ομολόγησε ότι δέχθηκε προκειμένου να την κρατήσει κοντά του, χωρίς ωστόσο να έχει πρόθεση να τηρήσει την υπόσχεσή του και να τον σκοτώσει. Αφού, επέστρεψαν στο σπίτι του άτυχου άνδρα, όταν εκείνος μπήγκε για ντους, η Γκράχαμ ρώτησε τον εραστή της γιατί ο Σάντερς ήταν ακόμα ζωντανός.

Ο Ρόζερ κατηγορήθηκε ότι σκότωσε τον Σάντερς χτυπώντας τον στο κεφάλι με μια μεταλλική ράβδο, προτού αυτός και ο Κόενγκ πετάουν το άψυχο σώμα του στον θρυμματιστή.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι η Γκράχαμ σχεδίαζε τον θάνατο του Σάντερς εδώ και έξι μήνες, ενώ ζήτησε από τον Ρόζερ να πυροβολήσει τον πρώην σύντροφό της.

Η γυναίκα-«αράχνη» θα δικαστεί ξεχωριστά τον Οκτώβριο.

Πηγή: Guardian

Δημοφιλή