Αυτό θα ήταν το μοντέλο σε μια νέα ταινία του Λουί ντε Φινές (Βίντεο)

Η DS για να τιμήσει την έκθεση αφιερωμένη στον αείμνηστο Γάλλο κωμικό, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο.
DS

Οποιος δεν έχει δει ταινίες του Λουί ντε Φινές, έχει στερηθεί απίστευτο γέλιο. Σε αυτές τις ταινίες ο διάσημος κωμικός που έφυγε από τη ζωή το 1983 σε ηλικία 69 ετών, πρωταγωνίστησαν πολλά αυτοκίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων DS.

Στη Γαλλία, ήδη εγκαινιάστηκε η έκθεση «On the move with Louis de Funès», που θα μείνει ανοικτή έως τις 5 Νοεμβρίου 2023, στο Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτου της Γαλλίας με τη συλλογή των αυτοκινήτων Schlumpfin Mulhouse.

Με ευκαιρία αυτή την έκθεση, η DS Automobiles αποκαλύπτει το σχέδιό της για ένα πρωτότυπο εμπνευσμένο από το ιπτάμενο αυτοκίνητο της ταινίας «Fantomas Unleashed». Πρόκειται για μια δημιουργία του DS DESIGN STUDIO PARIS, το οποίο προσάρτησε σε αυτό το σχέδιο αυτοκινήτου DS, φτερά και ουρά αεροπλάνου, όπως στην ταινία που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1965.

Μαζί με τον Ζαν Μαρέ, τον Λουί ντε Φινές και τη Μιλέν Ντεμονζό, το DS ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του δεύτερου μέρους της τριλογίας Fantomas και έχει μείνει στην ιστορία, κυρίως για την κατάβαση από τον Βεζούβιο σε χορογραφία του Ρεμί Ζουλιέν, καθώς και την τελευταία απόδραση του Fantomas με το ιπτάμενο DS, με τα πτυσσόμενα φτερά.

Δημοφιλή