Ακυρώνεται το 15ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας

«Οι εξελίξεις στον υγειονομικό τομέα στη χώρα οδηγούν, με μεγάλη μας λύπη, στην ματαίωση...»
milangonda via Getty Images

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, πιανίστρια Ντόρα Μπακοπούλου, ανακοίνωσε την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 26 Αυγούστου, μετά την αύξηση των νέων κρουσμάτων Covid-19 στη χώρα.

«Οι εξελίξεις στον υγειονομικό τομέα στη χώρα οδηγούν, με μεγάλη μας λύπη, στην ματαίωση του 15ου Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και προετοίμασαν τα προγράμματά τους, με πίστη και έκδηλο ενθουσιασμό, τους Χορηγούς μας, τους Χορηγούς Επικοινωνίας, τους υποστηρικτές μας, τους συνεργάτες μας αλλά και τα έντυπα κ ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας που και φέτος ήταν δίπλα μας. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα ξεπεράσουμε τις δύσκολες συνθήκες ώστε το 15ο Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας να γίνει πραγματικότητα», αναφέρει σε ανάρτηση της στο facebook η κ. Μπακοπούλου.

ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 15ο ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΓΙΝΑΣΟι εξελίξεις στον υγειονομικό τομέα στη χώρα οδηγούν, με μεγάλη μας λύπη,...

Δημοσιεύτηκε από Aegina International Music Festival στις Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Το Φεστιβάλ -που θα έκανε έναρξη στις 18 Αυγούστου, με τη «Σονάτα του αποχαιρετισμού» του Μπετόβεν, από τον πιανίστα Ντανιέλ Πίλκινγκτον- είχε ανακοινώσει για το καθιερωμένο αυγουστιάτικπο ραντεβού του, ένα πλούσιο πρόγραμμα με κλασική μουσική, τζαζ και έντεχνο τραγούδι.

Δημοφιλή