ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/08/2020 08:19 EEST | Updated 05/08/2020 08:20 EEST

Αλεξανδρούπολη: Δεκάδες κρούσματα κορονοϊού σε γάμο

Το πρώτο κρούσμα ήταν μια καλεσμένη που ήρθε από την Γερμανία

Eurokinissi
Φωτογραφία αρχείου.

Σε 29 ανέρχονται μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού σε γάμο που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday.gr, εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός ίσως ανέβει κι άλλο, καθώς και στο γάμο υπήρχαν συνολικά 200-250 καλεσμένοι που υποβάλλονται σε τεστ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το πρώτο κρούσμα ήταν μια κοπέλα που ήρθε από την Γερμανία, η οποία δεν παρουσιάζει σοβαρά συμπτώματα και βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αλεξανδρούπολη υπήρξε κινητοποίηση των υγειονομικών αρχών, καθώς η κοπέλα, καλεσμένη στον γάμο φιλικού της ζευγαριού, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η ίδια δεν αισθανόταν καλά και πήγε σπίτι της μετά το μυστήριο.

Την Κυριακή μετέβη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και διαγνώστηκε θετική. Αμεσα ενημέρωσε ανθρώπους που είχε έρθει σε επαφή, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 20 άτομα να σπεύσουν στο νοσοκομείο για να υποβληθούν σε τεστ.

H νεαρή γυναίκα δεν παραβρέθηκε στο γλέντι του γάμου το οποίο έγινε σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη παρά μόνο στο μυστήριο στην εκκλησία.

Πηγή: Thesstoday.gr