«Αν είχε όπλο, θα σκότωνε πολλούς»: Τι είπε για τον αδελφοκτόνο ο ψυχίατρος

Του εκμυστηρεύτηκε ότι ήθελε να σκοτώσει την αδελφή του, τον γαμπρό του, ακόμα και τον ιδιοκτήτη καφενείου.
.
.
Via Μ. Ασαριώτης

Σχιζοφρενή, άκρως επικίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο, χαρακτήρισε -σύμφωνα με πληροφορίες- ο ψυχίατρος τον 59χρονο που ήδη έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε με μαχαίρι τον αδελφό του, μέσα στο διαμέρισμα όπου έμεναν στα Πατήσια.

Ο γιατρός, που τον εξέτασε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, κατέληξε ότι εάν ο κατηγορούμενος ζούσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η νομοθεσία για την οπλοκατοχή είναι διαφορετική, και είχε όπλο, τότε θα είχε σκοτώσει περισσότερους. Ο ίδιος ο 59χρονος, άλλωστε του εκμυστηρεύτηκε ότι ήθελε να σκοτώσει την αδελφή του, τον γαμπρό του, ακόμα και τον ιδιοκτήτη του καφενείου, που είναι κοντά στο σπίτι του.

Κατά την εξέτασή του ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τα πρώτα λεπτά, μετά τη δολοφονία του, είχε κάποιες τύψεις, τις οποίες όμως δεν έχει πια.

«Κάθε φορά, που ερχόταν στο σπίτι, με σάπιζε στο ξύλο και γι’αυτό τον σκότωσα». Με αυτήν τη φράση επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη του, όπως προηγούμενα είχε κάνει και στους αστυνομικούς.

Ο καθ’ομολογίαν αδελφοκτόνος εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα των Πατησίων το πρωί της Κυριακή και δήλωσε ότι είχε διαπράξει το έγκλημα. Λίγη ώρα αργότερα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ πήγαν στο διαμέρισμα τής οδού Καυταντζόγλου και εντόπισαν αιμόφυρτο το θύμα με τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και τον θώρακα.