Άνδρας βγάζει για πλάκα τη φίλη του σε δημοπρασία στο eBAy και ξεσπά πόλεμος προσφορών σε τρεις ηπείρους

Ο Ντέιλ Λικς είχε πάει με την σύντροφό του Κέλυ σε ένα κατάστημα που πουλάει εξοπλισμό για ιππασία. Εκείνη για να τον πειράξει τον χτύπησε ελαφρά με το καμουτσίκι στα οπίσθια και έτσι εκείνος το ίδιο βράδυ σκέφτηκε να ανταποδώσει την πλάκα. Μόνο που η δική του ήταν πολύ πιο προχωρημένη.

Αυτό που έκανε ο Λικς ήταν να βάλει να βγάλει την φίλη του σε δημοπρασία στο eBay και ο πλειοδότης θα μπορούσε να την έχει δική του για έναν χρόνο. Στην σχετική ανάρτηση που έκανε, περιγράφει την σύντροφό του ως μια «συλλεκτική μινιατούρα» και την παρομοιάζει με ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο επειδή κάνει συνεχώς έναν συγκεκριμένο θόρυβο.

Ο Λικς, ο οποίος εργάζεται στο Λονδίνο ως κτηματομεσίτης, έδειξε στη φίλη του την ανάρτηση στο eBay πριν πάνε για δείπνο το ίδιο βράδυ και εκείνη γέλασε με την πλάκα που της έκανε. Κατά τη διάρκεια του δείπνου όμως παρατήρησε πως λάμβανε συνέχεια ενημερώσεις στο κινητό του.

Όπως αποδείχθηκε, οι ενημερώσεις αφορούσαν τις προσφορές που έκαναν οι ενδιαφερόμενοι για να αποκτήσουν, έναντι αμοιβής τη φίλη του. Όπως γράφει η New York Post, η ανάρτηση του Λικς είχε προκαλέσει έναν «πόλεμο προσφορών σε Ευρώπη, Αυστραλία και ΗΠΑ». Οι ενδιαφερόμενοι πλειοδότες μάλιστα ρωτούσαν υπαινικτικά τον Λικς εάν μπορούσε να τους διαθέσει τη φίλη του για ένα «test drive» ενώ άλλοι ζητούσαν κοντινές φωτογραφίες της Κέλυ.

24 ώρες μετά, οπότε το eBay απέσυρε την ανάρτηση του Λικς (αφού παραβίαζε την πολιτική τς εταιρείας), οι προσφορές είχαν φτάσει τα 119.000 δολάρια ενώ περισσότεροι από 81.000 χρήστες είχαν δει την αγγελία.

«Σκεφτόμουν: Ωχ, όχι. Τι έκανα;», δήλωσε αργότερα στο CTVNews ο Λικς αν και όπως είπε η φίλη του δεν παρεξηγήθηκε, ούτε το κράτησε κακία παρά την έκταση που πήρε η πλάκα. Όπως εξήγησε, με την σύντροφό του ήταν φίλοι για μια 10ετία πριν γίνουν ζευγάρι, οπότε γνωρίζει πολύ καλά το χιούμορ και τον χαρακτήρα του αλλά και πως να χειριστεί τα αστεία του.

«Εάν δεν μπορούσε να δεχθεί μια πλάκα, δεν θα ξεκινούσε ποτέ μια σχέση μαζί μου...Αυτή ήταν μια συνηθισμένη μέρα από τη ζωή της μαζί μου...Τα κάνω αυτά όλη την ώρα».

Σε κάθε περίπτωση, και οι δύο φαίνεται να το διασκεδάζουν ενώ ο Λικς, όπως φαίνεται και στη σελίδα του στο facebook απολαμβάνει τη δημοσιότητα.

Βέβαια κάποιοι δεν είδαν τόσο αθώα την πλάκα του και του έστειλαν επικριτικά μήνυμάτα στο κινητό του. Τα οποία όμως και πάλι, τα αντιμετώπισε με χιούμορ

Πηγές: New York Post, CTVNews