Αντριου Λόιντ Βέμπερ: Αποκάλυψε ότι ο γιός του είναι βαριά άρρωστος με καρκίνο

Συντετριμμένος ο Βρετανός συνθέτης μεγάλων θεατρικών παραστάσεων αποκάλυψε ότι ο 43χρονος γιος του Νίκολας είναι «βαριά άρρωστος» με καρκίνο του στομάχου.
via Associated Press

Ο Βρετανός συνθέτης της μουσικής γνωστών μιούζικαλ του Broadway και του West End, Aντριου Λόιντ Βέμπερ, αποκάλυψε το Σάββατο ότι ο 43χρονος γιος του Nίκολας είναι «βαριά άρρωστος» με καρκίνο του στομάχου.

O Άγγλος συνθέτης που δημιούργησε τη μουσική για το «Φάντασμα της Όπερας» είπε ότι ο γιος του, Νίκολας, υποφέρει από την ασθένεια τους τελευταίους 18 μήνες, σύμφωνα με το “The Hollywood Reporter”.

«Είμαι απολύτως συντετριμμένος που λέω ότι ο μεγαλύτερος γιος μου ο Νικ είναι βαριά άρρωστος», είπε ο 74χρονος σε δήλωσή του. «Όπως γνωρίζουν οι φίλοι και η οικογένειά μου, παλεύει με τον καρκίνο του στομάχου τους τελευταίους 18 μήνες και πλέον ο Νικ νοσηλεύεται».

«Όλοι προσευχόμαστε ώστε ο Νικ να βγει νικητής», προσθέτει η δήλωση του πατέρα του. «Παλεύει γενναία με το αδάμαστο χιούμορ του, αλλά αυτή τη στιγμή η θέση μου είναι μαζί του και την οικογένεια».

Ο Νίκολας Λόιντ Βέμπερ, υποψήφιος για Grammy συνθέτης, είναι γνωστός για τη δουλειά του στη βρετανική εκπομπή “Love, Lies and Records” και την ταινία “The Last Stop”.

Μαζί με τον πατέρα του, υπηρέτησε ως παραγωγός στο αρχικό άλμπουμ του καστ του “Andrew Lloyd Webber’s Cinderella” το 2021, το οποίο του κέρδισε την υποψηφιότητα.

Ο Αντριου Λόιντ Βέμπερ προέβη στην σχετική ανακοίνωση καθώς δεν θα παρευρεθεί στην πρεμιέρα του νέου του μιούζικαλ, «Βad Cinderella», στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: New York Post

Πήγαινε στην αρχική σελίδα