Από 35.365 ευρώ τo αναβαθμισμένο Mazda6

Eιδική έκδοση για τον εορτασμό της 20ης επετείου της πρώτης γενιάς του μοντέλου, με τιμή 48.358 ευρώ
Mazda

Το μεσαίου μεγέθους μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας, το Mazda6, το οποίο κυκλοφόρησε στην αγορά τον Μάιο του 2002, έχει υποστεί δύο εκτενείς επανασχεδιασμούς, και τώρα προσφέρεται με περισσότερα χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, για την 20ή επέτειο του μοντέλου, η Mazda παρουσιάζει την ειδική έκδοση του Mazda6 «20th Anniversary», σε μόνο δύο χρώματα τα οποία έχουν παραχθεί με την αποκλειστική τεχνολογία βαφής Takuminuri.

Το λευκό Rhodium White Premium και το ολοκαίνουργιο χρώμα αμαξώματος Artisan Red Premium.

Mazda

Η επετειακή έκδοση ξεχωρίζει ακόμα για το μοναδικό εσωτερικό του που περιλαμβάνει επένδυση με δερμάτινα ταμπά καθίσματα Nappa, προσκέφαλο μπροστινού καθίσματος με ανάγλυφο λογότυπο 20ής επετείου και ταμπλό με καφέ ματ φινίρισμα.

Εξωτερικά διακρίνεται για το ανάγλυφο λογότυπο της επετειακής έκδοσης στο μπροστινό φτερό, την επιβλητική ασημί μάσκα και τις ασημί ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Εκτός από την επετειακή έκδοση, το ανανεωμένο MAZDA6 προσφέρει τις εκδόσεις Homura και Takumi.

Η έκδοση Homura φέρει μαύρη μάσκα, μαύρες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, μαύρα καλύμματα καθρεφτών, μαύρες σχάρες οροφής στην έκδοση Wagon και μπορντό δερμάτινες εσωτερικές επενδύσεις.

sdv
sdv
Mazda

Η κορυφαία έκδοση Takumi, περιλαμβάνει: ηλιοροφή, μαύρα δερμάτινα εσωτερικά καθίσματα, μεταλλικά διακοσμητικά, εμπρός γρίλια Gunmetal , ηλεκτροχρωμικό εσωτερικό καθρέφτη χωρίς πλαίσιο και διακριτικό εσωτερικό LED φωτισμό.

Στον τομέα της ασφάλειας, στα αναβαθμισμένα συστήματα προστίθεται η νέα λειτουργία υποβοήθησης οδήγησης Cruising & Traffic Support.

Οι λειτουργίες ελέγχου προόδου και υποβοήθησης οδήγησης συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης του οδηγού κατά την κυκλοφοριακή συμφόρηση ή σε άλλες περιπτώσεις.

Το ασύρματο Apple CarPlay και η επαναφόρτιση (Qi) αποτελούν επιπλέον νέα χαρακτηριστικά.

Δημοφιλή