Χάρι Πότερ: Ο Tομ Φέλτον «ντρέπεται» για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Εμα Γουάτσον

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Ντράκο Μαλφόι θυμήθηκε ένα περιστατικό που ήταν "σκ****ος" απέναντι στη μικρότερη συμπρωταγωνίστρια του στο σετ της πρώτης ταινίας.
Tom Felton at the Harry Potter Warner Bros Studio tour earlier this year
Tom Felton at the Harry Potter Warner Bros Studio tour earlier this year
Mike Marsland via Getty Images

Ο σταρ των ταινιών Χάρι Πότερ, Τομ Φέλτον, αποκάλυψε τον «ντροπιαστικό» τρόπο που συμπεριφέρθηκε ο ίδιος και άλλα μέλη του καστ απέναντι στην Έμα Γουάτσον στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας.

Ο Τομ υποδύθηκε τον ”Ντράκο Μαλφόι” και στις οκτώ ταινίες του franchise και παραδέχτηκε ότι στα πρώτα χρόνια, το χάσμα μεταξύ Gyryffindor και Slytherin... ίσχυε και στον αληθινό κόσμο.

«Υποθέτω ότι νομίζαμε ότι ήμασταν περισσότερο cool», έγραψε ο ηθοποιός στα νέα του απομνημονεύματα Beyond The Wand: The Magic And Mayhem Of Growing Up A Wizard.

″Περνούσαμε τον ελεύθερο χρόνο μας μαζί ακούγοντας ραπ μουσική - Wu-Tang, Biggie, 2Pac.”

Ο Τομ θυμάται ένα περιστατικό στο οποίο η εννιάχρονη τότε Έμα -το μόνο κορίτσι στο βασικό καστ της ταινίας, που είναι τρία χρόνια μικρότερη του- είχε προσκαλέσει τους συμπρωταγωνιστές της να την παρακολουθήσουν σε ένα χορευτικό της νούμερο στα καμαρίνια.

Taylor Hill via Getty Images

″Γελούσαμε ειρωνικά σε όλη τη διάρκεια του χορού της Εμα και μάλιστα τα πνιχτά μας γέλια μας έγινα πιο έντονα όσο συνέχιζε να χορεύει”.

«Ήμασταν απλά σκ***αγόρια, κυρίως λόγω αμηχανίας και επειδή πιστεύαμε ότι ήταν cool να τη δουλεύουμε, αλλά η Έμα ήταν εμφανώς αναστατωμένη από την απερίσκεπτη αντίδρασή μας. Αισθάνθηκα κάπως μ*****ας, και δικαίως», γράφει ο Φέλτον.

Τελικά, ο Τομ ζήτησε συγγνώμη από την Έμα για τη συμπεριφορά του και αναφέρει πως «το άφησαν πίσω τους», αν και εξακολουθεί να νιώθει ντροπή όταν σκέφτεται το περιστατικό.

Είπε: «Ήταν απλώς μια ηλίθια, εφηβική απερίσκεπτη πράξη, απ΄αυτές που συμβαίνουν καθημερινά. Γιατί λοιπόν αυτή η στιγμή έχει μείνει στη μνήμη μου; Γιατί είναι τόσο οδυνηρό να τη θυμάμαι;

«Η απάντηση, νομίζω, είναι ότι με το πέρασμα των χρόνων κατάλαβα ότι η Έμα αναγκάστηκε περισσότερο από όλους μας να χειριστεί μια δύσκολη κατάσταση, και μάλιστα από τη πιο μικρή ηλικία».

Η Εμα Γουάτσον και ο Τομ Φέλτον το 2003.
Η Εμα Γουάτσον και ο Τομ Φέλτον το 2003.
Brian Rasic via Getty Images

«Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν», πρόσθεσε, «σε ένα περιβάλλον που θα έπρεπε - και συνήθως ήταν - ασφαλές, φιλικό και οικογενειακό, ήταν να δει τον Τζος (σ.σ Γκέρντμαν, που έπαιζε τον Γκρέγκορι Γκόιλ) και εμένα να κοροϊδεύουμε τον χορό της».

«Γι’ αυτό νιώθω ντροπή για την τότε συμπεριφοράς μας. Και γι′ αυτό χαίρομαι που η φιλία μας δεν κατέρρευσε λόγω της αναισθησία μου, αλλά έγινε κάτι βαθύτερο».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου reunion του καστ του Χάρι Πότερ, η Έμα αποκάλυψε ήταν ”τσιμπημένη” με τον Τομ, κάτι που o ίδιος έκτοτε επιβεβαίωσε ότι ήταν ένα αμοιβαίο, αν και δεν ποτέ δεν έγινε κάτι παραπάνω μεταξύ τους αφού παρέμειναν δύο φίλοι.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε ποτέ μία σπίθα ανάμεσά μας», αναφέρει σ΄ ένα άλλο σημείο του βιβλίου του. «Σίγουρα υπήρχε, αλλά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές».

Δημοφιλή