«Εμεινα άναυδη»: Τι αποκάλυψε η Έμα Γουάτσον για το reunion του Χάρι Πότερ

Η Ερμιόνη Γκρέιντζερ επέστρεψε πρόσφατα στο Χόγκουαρτς με τους συμπρωταγωνιστές της για την 20ή επέτειο του franchise.
Έμα Γουάτσον
Έμα Γουάτσον
JUSTIN TALLIS via Getty Images

Η Έμα Γουάτσον μίλησε για τη στιγμή από το reunion του «Χάρι Πότερ» που χαρακτήρισε ως «ό,τι πιο συγκινητικό» έχει γυρίσει ποτέ.

Η ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε την Ερμιόνη Γκρέιντζερ στο κινηματογραφικό franchise, είπε ότι «έμεινε άναυδη» από το πόσο ευάλωτος ήταν ο συμπρωταγωνιστής Ρούπερτ Γκριντ σε μία κοινή στιγμή τους.

Στο αφιέρωμα «Return To Hogwarts», που σηματοδότησε την 20η επέτειο από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, όταν η Γουάτσον και ο Γκριντ συζητούσαν την κοινή ιστορία τους, δάκρυσαν.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue «ήταν για μένα η πιο συγκινητική στιγμή». «Όταν ο Ρούπερτ μιλάει, εννοεί πραγματικά αυτά που λέει. Έμεινα έκπληκτη από το πόσο ευάλωτος και καλός αποφάσισε να είναι δημόσια.

«Ομοίως για τον Νταν [Ράντκλιφ, που έπαιζε τον Χάρι Πότερ], με άγγιξε το πόσο σκεπτόμενος ήταν όλα αυτά τα χρόνια σχετικά με το πόσο διαφορετική ήταν για μένα ως κορίτσι αυτή η εμπειρία».

Έμα Γουάτσον και Ρούπερτ Γκριντ στη σκηνή από το reunion του «Χάρι Πότερ».
Έμα Γουάτσον και Ρούπερτ Γκριντ στη σκηνή από το reunion του «Χάρι Πότερ».
HBO/Sky

Στη συνέντευξη η Έμα Γουάτσον δήλωσε μεταξύ άλλων ότι βρήκε «γλυκιά» την αντίδραση μετά την παραδοχή της ότι είχε ερωτευτεί στα γυρίσματα τον συμπρωταγωνιστή της Τομ Φέλτον.

«Μπήκα στην αίθουσα. Η εργασία που μας είχε δοθεί ήταν να ζωγραφίσουμε πώς νομίζουμε ότι μοιάζει ο Θεός. Ο Τομ είχε ζωγραφίσει ένα κορίτσι που φοράει ανάποδα ένα καπέλο τζόκεϊ και είναι πάνω σε ένα skateboard και απλά δεν ξέρω πώς να το πω, τον ερωτεύτηκα», είχε πει για τον ηθοποιό που υποδύθηκε στις ταινίες τον Ντράκο Μαλφόι.

Η Γουάτσον πρόσθεσε επίσης ότι θα ήθελε «οπωσδήποτε» να λάβει μέρος και σ′ ένα reunion για την 40ή επέτειο του Χάρι Πότερ.

Δημοφιλή