Στον μαγικό κόσμο του Χόγκουαρτς: Το τρέιλερ από το reunion του «Χάρι Πότερ» είναι εδώ

Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ και Έμα Γουάτσον γιορτάζουν την 20ή επέτειο από την πρώτη ταινία.

Τα πρώτα πλάνα από το σπέσιαλ επεισόδιο του reunion επιβεβαιώνει ότι ο μαγικός κόσμος του Χάρι Πότερ παραμένει συναρπαστικός όσο και πριν από δύο δεκαετίες.

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα και ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο Ρούπερτ Γκριντ και η Έμα Γουάτσον, οι οποίοι ενσάρκωσαν τον Χάρι, τον Ρον και την Ερμιόνη, τους μυθιστορηματικούς ήρωες της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, θυμούνται σκηνές και στιγμές και γιορτάζουν μαζί με άλλους διάσημους ηθοποιούς που υποδύθηκαν αγαπημένους ρόλους την επέτειο των 20 χρόνων από την προβολή της πρώτης από τις συνολικά οκτώ ταινίες, «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» (2001).

Το τρέιλερ παρακολουθεί τους πρωταγωνιστές να επιστρέφουν σε κλασικές τοποθεσίες, όπως η περίφημη Πλατφόρμα 9 3/4 και η Μεγάλη Αίθουσα του Χόγκουαρτς, όπου φαίνεται ότι έχει οργανωθεί ένα μεγάλο πάρτι για όλους.

Ηθοποιοί από το καστ του Χάρι Πότερ στη Μεγάλη Αίθουσα
Ηθοποιοί από το καστ του Χάρι Πότερ στη Μεγάλη Αίθουσα
Sky/HBO

Μεταξύ των σταρ που αποκαλύπτει το τρέιλερ είναι επίσης η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, ο Ρέιφ Φάινς, ο Γκάρι Όλντμαν και ο Τομ Φέλτον.

Ο Ράντκλιφ ακούγεται να λέει στο teaser: «Αυτό που με τρόμαξε περισσότερο ήταν το υπονοούμενο ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας είχε ήδη συμβεί. Και υπάρχει κάτι τόσο χαρούμενο βλέποντας τους πάντες και νιώθοντας ότι “δεν ήταν όμως”». Και αργότερα προσθέτει: «Δεν θα ήμουν αυτός που είμαι χωρίς πολλούς από τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ».

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ με τον Ντάνιελ Ράντκλιφ.
Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ με τον Ντάνιελ Ράντκλιφ.
Sky/HBO

«Αισθάνομαι ότι δεν έχει περάσει χρόνος και έχει περάσει πολύς χρόνος», λέει από την πλευρά της η Γουάτσον, ενώ το βίντεο κλείνει με τον Ρούπερτ Γκριντ: «Είναι ένας ισχυρός δεσμός που θα υπάρχει για πάντα. Είμαστε οικογένεια, θα είμαστε πάντα ο ένας μέρος της ζωής του άλλου».

Το πολυαναμενόμενο αφιέρωμα με τίτλο Return To Hogwarts, θα μεταδοθεί από το Sky και την πλατφόρμα streaming NOW την 1η Ιανουαρίου 2022.

Δημοφιλή