ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/02/2021 10:05 EET

Χωρίς ρεύμα ακόμα πολλές περιοχές σε Αττική και Εύβοια

Προσπάθειες τις ΔΕΔΔΗΕ για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

katana0007 via Getty Images
The telegraph pole in a snow day.

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές της Αττικής και στην Εύβοια λόγω και της κακοκαιρίας. 

Ειδικότερα, διακοπές ρεύματος σημειώνονται στην Αττική στις περιοχές Άγιος Στέφανος, Κρυονέρι, Νέα Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Φιλαδέλφεια, Εκάλη, Μαρούσι, Άνοιξη, Διόνυσος, Δροσιά, Καπανδρίτι, Μενίδι, Πάρνηθα, Αυλώνας, Μαλακάσα, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Ροδόπολη, Σταμάτα, Βασιλικά Σαλαμίνας και Σκαραμαγκάς.

Επίσης στην Εύβοια, συνεχίζονται οι τις προσπάθειες αποκατάστασης των βλαβών μαζί με ενισχυμένες δυνάμεις συνεργαζόμενων εργολάβων από γειτονικές περιοχές, για την επανηλεκτροδότηση χωριών από το κεντρικό τμήμα έως και το Βόρειο, δηλαδή από τη Χαλκίδα προς Άγιο Ιωάννη Ρώσο και τα ορεινά χωριά της Ιστιαίας, καθώς υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές στο Δίκτυο και πλήθος σπασμένων στύλων. 

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση του κοινού και ενημερώνει πως όλο το τεχνικό προσωπικό του βρίσκεται επί ποδός υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών.