Χρ. Πουλίτση: Το βίντεο του βαλς με τον Πλάθιντο επί σκηνής στη συναυλίας Ντομίνγκο - Καρέρας

Συνέβη χθες, Τετάρτη, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.
Η αφίσα της συναυλίας των δυο κορυφαίων λυρικών τραγουδιστών
Η αφίσα της συναυλίας των δυο κορυφαίων λυρικών τραγουδιστών
purepublicrelations

H πολυαναμενόμενη συνάντηση των δύο θρύλων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, Πλάθιντο Ντομίνγκο και Χοσέ Καρέρας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου και πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο για να τους απολαύσουν.

Οι δυο θρύλοι του λυρικού θεάτρου παρουσίασαν δημοφιλείς άριες και ντουέτα με τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών αλλά και επιτυχίες του Broadway, της Ισπανικής και Ναπολιτάνικης παράδοσης μαζί με τη σοπράνο Χριστίνα Πουλίτση. Η συναυλία έγινε με τη σύμπραξη της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του διεθνούς φήμης μαέστρου Jordi Bernacer.

«Μια μαγική στιγμή της βραδιάς με τον μαέστρο Πλάθιντο Ντομίνγκο», έγραψε η Χριστίνα Πουλίτση αναρτώντας βίντεο από τη συναυλία με ένα χαρακτηριστικό ντουέτο τους. Οχι μόνο φωνής, αλλά και χορού: Ο Ντομίνγκο χόρεψε για λίγο με την σοπράνο ένα υπέροχο βάλς.

Οι Ντομίνγκο και Καρέρας έγραψαν ιστορία στη δεκαετία του ’90, αλλά και στις αρχές αυτής του 2000s όταν πραγματοποίησαν εμφανίσεις ως Three Tenors με τον Λουτσιάνο Παβαρότι στο πλάι τους, φέρνοντας τη μαγεία της κλασικής μουσικής στο ευρύ κοινό.

Χαρακτηριστικές εμφανίσεις τους που άφησαν εποχή φέροντας κοντά διαφορετικούς ανθρώπους κάθε ηλικίας, εθνότητας και τάξης ήταν οι τελικοί ποδοσφαίρου Fifa World Cup Final το 1990 και το 1994.

Δημοφιλή