Έβαλε τα γιορτινά της η πλατεία Συντάγματος -Όλες οι δωρεάν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη

Λαμπιόνια, κόσμος και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο κέντρο.
Huffpost GR

Το έναυσμα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου έδωσε απόψε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος.

Huffpost GR

«Φέτος τα Χριστούγεννα είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί έχουμε ετοιμάσει για την πόλη μας, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες ένα πρόγραμμα γεμάτο αγάπη με οδηγούς τους αγγέλους. 230 εκδηλώσεις εντελώς δωρεάν για τις επόμενες 30 ημέρες μεταμορφώνουν την κάθε γειτονιά της όμορφης μας πόλης σε γειτονιά των αγγέλων και μας καλούν να ζήσουμε τη μαγεία των γιορτών», δήλωσε ο κύριος Καμίνης.

Η εορταστική βραδιά συνεχίστηκε με την Πέννυ Μπαλτατζή και την Athens Big Band, αλλά και το χορευτικό δρώμενο «Άγγελοι στην πόλη».

Huffpost GR

Ο δήμαρχος αφού ευχήθηκε σε όλους κι όλες καλές γιορτές με «υγεία, ειρήνη κι ελπίδα», έδωσε ραντεβού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Θησείο όπου θα γίνει και φέτος η αλλαγή της χρονιάς κάτω από τη μοναδική εικόνα της φωτισμένης Ακρόπολης, συντροφιά με εκλεκτούς καλλιτέχνες. Οικοδεσπότης της βραδιάς , την Πρωτοχρονιά , θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και στη σκηνή θα βρίσκονται η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων μαζί με την Κατερίνα Κούκα και τον Θέμη Καραμουρατίδη

Huffpost GR

Ανάμεσα στις εορταστικές εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν, η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου, το βράδυ της 21ης Δεκεμβρίου, στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών μαζί με τον Κωνσταντίνο Βήτα, ενώ ανήμερα τα Χριστούγεννα το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας θα φιλοξενήσει τους Nalyssa Green, Sugahspank! και Louis σε ένα αφιέρωμα για τον Λέοναρντ Κοέν.

Δείτε εδώ όλο το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων:

Πήγαινε στην αρχική σελίδα