Δέκα μικρά μυστικά επιτυχίας

Μπορείς για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!
Αυτή η δημοσίευση αναρτήθηκε στην κλειστή πλέον Πλατφόρμα Αρθρογράφου Huffpost. Οι συνεργάτες αρθρογράφοι έχουν τον έλεγχο της δουλειάς τους και αναρτούσαν δημοσιεύσεις ελεύθερα στον ιστότοπό μας. Εάν θεωρείτε πως πρέπει να επισημάνετε αυτήν την καταχώριση ως καταχρηστική, στείλτε μας ένα e-mail.
.
ferkelraggae - stock.adobe.com
.

Η επιτυχία δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός και σίγουρα δεν είναι ένα δώρο μόνο για λίγους και εκλεκτούς. Όλοι είναι ικανοί να πετύχουν στη ζωή τους, ναι, και εσύ είσαι ένας από αυτούς, ακόμα και αν δεν το πιστεύεις!

Όλοι έχουν ταλέντα και τομείς στους οποίους είναι επιτυχημένοι, χρειάζεται μόνο να βρεις, να αναγνωρίσεις το ταλέντο σου και να επενδύσεις σ′ αυτό στο οποίο είσαι καλός!

Παρακολουθήσαμε το Acceralerated Success Formula του Dean Graziosi και σου παρουσιάζουμε συνοπτικά 10 μικρά μυστικά επιτυχίας που μπορείς να εφαρμόσεις σ′ όλους τους τομείς της ζωής σου!

.
.
  1. Ξεκίνα με το να κάνεις μικρές άβολες πράξεις, πράξεις που δεν είναι τέλειες. Να θυμάσαι ότι το θάρρος δεν είναι η έλλειψη του φόβου αλλά η αναγνώρισή του και η αντιμετώπισή του.

  1. Προσπάθησε να γίνεις το πρόσωπο που προορίζεσαι. Βρίσκεσαι εδώ για να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου! Με μικρά βήματα μπορείς να αλλάξεις την πορεία της ζωής σου και να επιτυχείς αυτό που επιθυμείς.

  1. Μέσα σου ζει ένας εσωτερικός εχθρός και ένας εσωτερικός ήρωας. Διάλεξε τον ήρωα και επικεντρώσου στα πράγματα που είσαι καλός.

  1. Τα γεγονότα της ζωής σου γίνονται για σένα και όχι σε σένα. Αναγνώρισε από που πηγάζει η προσωπική σου ιστορία και βρες τον σκοπό της ζωή σου. Θα χρειαστεί να λύσεις το κουβάρι για να μπορέσεις να ζήσεις την ζωή σου στο έπακρον!

  1. Μην φοβηθείς να πας αντίθετα στο ρεύμα και προσπάθησε να λύνεις ένα πρόβλημα την φορά. Επικεντρώσου αρχικά σ′ έναν τομέα της ζωής σου που θεωρείς ότι χρειάζεται βελτίωση και κάνε μικρές αλλαγές για να πετύχεις τον στόχο σου.

.
.
  1. Οι κακές συμβουλές είναι οι συμβουλές που θα σου κοστίσουν πιο πολύ. Είναι καλό να παίρνεις συμβουλές και να μαθαίνεις από ανθρώπους που έχουν πραγματικά να σου προσφέρουν κάτι, από ανθρώπους που είναι επιτυχημένοι στον τομέα που θέλεις και εσύ να εξελιχθείς, άτομα που είναι κορυφές στο πεδίο τους. Ακολούθησέ τους, μάθε τεχνικές και εφάρμοσέ τες όπου μπορείς στη δικιά σου περίπτωση.

  1. Επικεντρώσου στα δυνατά σου σημεία και όχι στις αδυναμίες σου. Σίγουρα έχεις κάποιους τομείς στους οποίους πετυχαίνεις (όλα μετράνε, ακόμα και τα φαινομενικά ασήμαντα!). Με το να επικεντρώνεσαι στις αδυναμίες σου, στερείς από τον εαυτό σου την εμπιστοσύνη και εκμηδενίζεται η όποια επιτυχία κάνεις.

  1. Η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι που μετριέται σε μία κλίμακα από το 1 έως το 10! Και το να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για να προχωρήσεις! Πρέπει πρώτα να πιστέψεις στον εαυτό σου και μετά θα πιστέψουν και άλλοι σε σένα.

  1. Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν αλλά μπορείς όμως να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερες χαρούμενες στιγμές και αναμνήσεις στη ζωή σου! Ξεκίνα από τώρα!

  1. Μάθε να μην συμβιβάζεσαι. Ξεκίνα να αξιολογείς τις πράξεις και τις ενέργειες σου. Κάνε μικρές κινήσεις και αλλαγές που μπορούν να σε βοηθήσουν, γιατί και με βάση τις θεωρίες της εξέλιξης «ότι δεν εξελίσσεται πεθαίνει». Το καλύτερο υπάρχει και γίνεται αρκεί να το προσπαθήσεις!

Μη φοβάσαι την αλλαγή, αποδέξου την και άλλαξε τη ζωή σου! Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου όσο καλύτερα μπορείς για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου! Η επιτυχία κρύβεται μέσα σου!

Πρώτη δημοσίευση στο www.womenslife.gr