«Δεν είμαι απειλή για την κοινωνία»: 20 χρόνια φυλακή στην δασκάλα που έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της

Ο σύζυγος της παρέμεινε στο πλευρό της παρά τις κατηγορίες.
ASSOCIATED PRESS

Η Μπρίτανι Ζαμόρα, πρώην – πλέον – δασκάλα στην Αριζόνα καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης την Παρασκευή, καθώς παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με 13χρονο μαθητή της.

Με δάκρυα στα μάτια, η Ζαμόρα άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου. Είχε βρεθεί με τον ανήλικο μαθητή της τέσσερις φορές στο αυτοκίνητό της, ενώ αποκαλύφθηκε ότι του έστελνε ερωτικά μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες της. Ήταν παντρεμένη και ο σύζυγός της βρισκόταν στο δικαστήριο, ο οποίος της συμπαραστεκόταν καθ′ όλη τη διάρκεια του δικαστηρίου.

«Έζησα τη ζωή μου με σεβασμό και προσπάθησα να υπακούω σε κάθε νόμο. Δεν είμαι απειλή για την κοινωνία για κανένα λόγο», ήταν τα λόγια της 28χρονης στη δικαστική αίθουσα.

Αφού ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του ανήλικου, ανέφερε στον δικαστή ότι σκοπεύει να αποκτήσει ένα δεύτερο πτυχίο στη φυλακή, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει μια νέα ζωή όταν βγει.

Σύμφωνα με τους όρους της καταδίκης της, δεν μπορεί να απελευθερωθεί για καλή συμπεριφορά. Αυτό σημαίνει ότι όταν η Ζαμόρα εκτίσει την ποινή της, θα είναι 48 ή 49 ετών.

USA TODAY

Δίδασκε στην έκτη τάξη του σχολείου Λας Μπρίσας και συνελήφθη τον Μάρτιο του 2018. Κατηγορήθηκε για σεξουαλική ασέλγεια σε ανήλικο, την ώρα μάλιστα που τους παρακολουθούσε ένας άλλος μαθητής. Έγινε αντιληπτή από τους γονείς του παιδιού, επειδή είδαν τον γιο τους να συμπεριφέρεται παράξενα, ενώ εγκατέστησαν στο κινητό του την εφαρμογή Sentry Parental Control που ανιχνεύει μηνύματα με ύποπτο περιεχόμενο. Τότε ήταν που παραδέχτηκε ο γιος τους τι πραγματικά συνέβη.

«Ο γιος μας ήταν ένα αθώο παιδί και η Μπρίτανι Ζαμόρα έκλεψε την αθωότητά του. Την μισούμε για αυτό που έκανε στην οικογένειά μας» ήταν η δήλωση των γονιών, ζητώντας από το δικαστήριο να εκτίσει τη μέγιστη ποινή.

ASSOCIATED PRESS

Ο σύζυγος της Ζαμόρα, ο Ντάνιελ, παρέμεινε στο πλευρό της συζύγου του παρά τις κατηγορίες.

«Η Μπρίτανι είναι ενήλικας. Είναι το καλύτερο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ», είπε. Δεν είναι σαφές εάν είναι ακόμα μαζί ή όχι.

Η Ζαμόρα και ο σύζυγός της, γνωρίζονται από την ηλικία των 16 ετών, παντρεύτηκαν το 2015. Δεν έχουν παιδιά.

Πηγή: Daily Mail

Δημοφιλή