«Δεν με πτοεί η πανδημία»: Ο δωρητής σπέρματος που έχει 150 παιδιά σε όλο τον κόσμο

Λίγο πριν φύγει το 2020, έγινε πατέρας ακόμα τριών παιδιών στην Βρετανία.
Joe Donor/Facebook

Τον αποκαλούν «Τζο». Είναι πενήντα ετών, κατάγεται από την Αμερική και δωρίζει το σπέρμα του σε δέκα γυναίκες τον χρόνο. Μέχρι στιγμής έχει 150 παιδιά σε όλο τον κόσμο, καθώς ακόμα τρεις γυναίκες - από την Βρετανία - έφεραν στον κόσμο τα παιδιά του. Η πανδημία δεν τον πτοεί.

Ο 50χρονος, ο οποίος δωρίζει ανώνυμα το σπέρμα του και ποτέ δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα σε συνεντεύξεις, ζει στο Ίλφορντ του βορειοανατολικού Λονδίνου τους τελευταίους τρεις μήνες μετά την άφιξή του τον Σεπτέμβριο.

«Το να βοηθάω τις γυναίκες να αποκτήσουν το δώρο της ζωής είναι και το προσωπικό μου καλύτερο δώρο. Είμαι πάντα έτοιμος να δώσω στις γυναίκες το μωρό των ονείρων τους. Από τότε που έφτασα στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο συναντήθηκα με περίπου 15 γυναίκες. Οι περισσότεροι από αυτές δεν θέλουν να κάνουν σεξ, καθώς λένε ότι προκαλεί πολλά προβλήματα στη σχέση τους ή είναι λεσβίες, αλλά προτιμούν να κυοφορήσουν ένα παιδί με φυσικό τρόπο».

Όταν γεννιούνται τα μωρά, ο Τζο θέλει να βλέπει τις φωτογραφίες τους για να δουν αν του μοιάζουν, ενώ επιβεβαιώνει ότι δεν κερδίζει οικονομικά από αυτή την διαδικασία.

Μέχρι στιγμής, ο 50χρονος υπερδωρητής έχει ταξιδέψει σε όλη την Αμερική, την Αργεντινή, την Ιταλία, τη Σιγκαπούρη, τις Φιλιππίνες και το Ηνωμένο Βασίλειο, δωρίζοντας το σπέρμα του.

Ο Τζο ελπίζει να επιστρέψει στις ΗΠΑ μετά το ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά λέει ότι είναι ευτυχής να ταξιδέψει οπουδήποτε στον κόσμο για να δωρίσει το σπέρμα του.

Εν μέσω πανδημίας, ο 50χρονος Αμερικανός υποστηρίζει ότι φορά μάσκα κατά την διάρκεια του σεξ γα να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού, σύμφωνα με το Sun.

Δημοφιλή