Δεν θα αγωνιστεί εναντίον της Λίβερπουλ ο Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον χαμό του νεογέννητου αγοριού του.
Craig Brough via Reuters

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα αγωνιστεί απόψε στον εκτός έδρας αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ εναντίον της Λίβερπουλ στις 22.00.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Άνφιλντ και ο Ρονάλντο είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον χαμό του νεογέννητου αγοριού του, την είδηση την οποία έκανε γνωστή ο ίδιος σε όλο τον κόσμο.

Σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος και όχι μόνο αυτός εκράζει την συμπαράστασή του στον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου με πρώτη την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και τους συμπαίκτες του.

Πάντως οι οπαδοί της Λίβερπουλ στον αποψινό αγώνα σχεδιάζουν να συμπαρασταθούν με τον δικό τους τρόπο στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα όταν ο αγώνας Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ φτάσει στο 7ο λεπτό, νούμερο το οποίο φορά στη φανέλα του ο παίκτης, θα χειροκροτήσουν όλοι μαζί για να δείξουν τη συμπαράστασή τους στον πόνο της οικογένειας του παίκτη και του ίδιου φυσικά.

Έτσι πρέπει να είναι ο αθλητισμός και βλέπουμε ότι ακόμα και οι οπαδοί των μεγάλων αντιπάλων βρίσκουν τον τρόπο να εκφράσουν τα συναισθήματά τους γιατί αυτό είναι ο αθλητισμός.