«Διαρροές» για το prequel του Game of Thrones

Chris Pizzello/Invision/AP

Ήταν αναμενόμενο ότι η HBO, η εταιρεία παραγωγής του Game of Thrones, μετά την είδηση ότι, πρωταγωνίστρια του νέου κύκλου θα είναι η Ναόμι Γουότς, θα προχωρούσε σε spin-off.

Ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτινς, στα μυθιστορήματα του οποίου βασίζεται η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για prequel, ενώ σε ανάρτηση, την οποία στη συνέχεια έσβησε, αναφέρεται και το όνομα της σειράς: «The Long Night» (Η Μακριά Νύχτα).

Σύμφωνα με τη βρετανική «The Sun» ο Μάρτιν είχε γράψει: «Το casting έχει τώρα ξεκινήσει για το ‘Η Μακριά Νύχτα’, το πρώτο show της σειράς που θα διαδεχθεί το Game of Thrones». Και συμπληρώνει: «Η κάθε ιδέα συζητιέται στο πλαίσιο του πρίκουελ και όχι σίκουελ. Μέρος του σεναρίου ίσως και να μην διαδραματίζεται στο Γουέστερος. Από τους όρους πρίκουελ και σίκουελ, προτιμώ το ”διάδοχος”. Και δεν μπορώ να σας αποκαλύψω το θέμα αυτών των πρότζεκτ, λυπάμαι, μακάρι να μπορούσα»,

Τον περασμένο Ιούνιο, η HBO ανακοίνωσε ότι, τελικά, από τα πέντε πιλοτικά σενάρια επελέγη της Τζέιν Γκόλντμαν (γνωστής από το «Kingsman: The Secret Service»). Η ίδια είπε στο «Digital Spy» ότι η σειρά θα είναι ένα μείγμα χιούμορ και αιματοχυσίας: «Αυτά είναι τα πράγματα που αγαπώ και μου αρέσει να κάνω... Θα ήμουν ασυνεπής αν δεν τα έβαζα μέσα».

Στη Βικιπαίδεια για τη σειρά μυθιστορημάτων «Ένα Τραγούδι Πάγου και Φωτιάς» του Μάρτιν - στην οποία βασίζεται το «Game of Thrones» - σημειώνεται ότι «Η Μακριά Νύχτα αναφέρεται σε μια περίοδο απέραντου σκότους στον κόσμο «η οποία διάρκεσε μια γενιά, και έσπειρε τον όλεθρο, μέσω λιμού και τρόμου».

Ο πρόεδρος προγράμματος του HBO Κέισι Μπλόις είπε στον ιστότοπο TVLine ότι η νέα σειρά δεν θα περιλαμβάνει κάποιον χαρακτήρα από το πρωτότυπο «Game of Thrones». Ωστόσο και καθώς αυτή θα διαδραματίζεται στο παρελθόν, θα μπορούσε να εντάξει και μερικές γνωστές γενεαλογίες.

Μαζί με τη Γουότς, ο ιστότοπος Deadline ανέφερε ότι ακόμα ένας ηθοποιός που θα συμμετάσχει στο πρότζεκτ ως πρωταγωνιστής είναι ο Τζος Γουάιτχαουζ, γνωστός για το ρόλο του στο Poldark και πρόσωπο της διαφήμισης του αρώματος της Burberry.

Σίγουρα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε περισσότερα νέα για το πρότζεκτ, το οποίο αναμένεται ακόμα μια επική σειρά για το δίκτυο HBO.

Πηγές: Techly