Ο Ντρέικ έχτισε τείχος στην έπαυλή του για να κρατήσει μακριά τους θαυμαστές

Ο ράπερ είναι ενοχλημένος και παίρνει δραστικά μέτρα για να βρει την ηρεμία του.
Ο δήμος του Καναδά έδωσε άδεια στον Ντρέικ να χτίσει πανύψηλους φράκτες γύρω από την οικεία του.
Ο δήμος του Καναδά έδωσε άδεια στον Ντρέικ να χτίσει πανύψηλους φράκτες γύρω από την οικεία του.

Ο Ντρέικ είναι τόσο εκνευρισμένος με τους θαυμαστές του, που προσπαθούν συνεχώς να εισβάλλουν στην έπαυλή του, που ζήτησε άδεια από τον δήμο του Τορόντο για να χτίσει τεράστιους φράκτες γύρω από αυτήν και να κρατήσει μακριά τους απρόσκληπτους επισκέπτες. Ο δήμος του έδωσε την πολυπόθητη άδεια και ο πασίγνωστος ράπερ μετέτρεψε την πολυτελή του οικεία στην οδό Bridle Path σε φρούριο.

Τώρα, η έπαυλη μοιάζει με κάστρο, μόνο που όποιος έχει σκοπό να εισβάλλει πρέπει, αντί να περάσει μια τεχνητή λίμνη, να έχει ξυλοπόδαρα ή εξαιρετικές ικανότητες στο σκαρφάλωμα, πράγμα πολύ δύσκολο.

«Το πλήθος των θαυμαστών που προσπαθούν καθημερινά να περάσουν μέσα, είναι πάρα πολύ μεγάλο» λέει ο Μπραντ Ραφάουλι, διευθυντής της εταιρείας Ferris Rafauli Architectural Design Bult Group στο καναδέζικο κανάλι CTV. «Η ασφάλειά του βρίσκεται, ουσιαστικά, στο ”χέρι” του».

Το γεγονός ότι η έπαυλη του Ντρέικ στο Οντάριο, που βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή, απασχολεί τα ΜΜΕ δεν είναι είδηση, καθώς ο ράπερ μοιράζεται συχνά φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την εξέλιξη του σπιτιού και τις «ταπεινές» εγκαταστάσεις που διαθέτει, όπως το κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

View this post on Instagram

Basketball, dinner, @euphoria on a Sunday

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Αν και ο δήμος του Τορόντο έχει συγκεκριμένο νόμο για τα μέτρα ασφαλείας, ο οποίος δεν επιτρέπει την ανέγερση φράκτη άνω των 2 μέτρων, όταν πρόκειται για τον διασημότερο καλλιτέχνη της χώρας, τέτοιοι νόμοι παραβλέπονται.

«Ολοι εδώ γνωρίζουν πού τρώει, πού κοιμάται και αυτό τον έχει φρικάρει» υποστηρίζουν άτομα από τον κύκλο του, εξηγώντας ότι παρ′ όλο που ο πανύψηλος φράκτης μπορεί να μοιάζει «υπερβολικός και ανόητος», είναι πολύ σημαντικός για την ασφάλειά του.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη προσπάθεια του Ντρέικ να εξασφαλίσει την ιδιωτικότητά του. Η έπαυλη βρίσκεται στην «γειτονιά των εκατομμυριούχων», το Park Lane Circle και έχει ήδη ξοδέψει αστρονομικά ποσά στην τοποθέτηση ψηλών δέντρων, πυλών, τειχών και 24ωρης παρουσίας αστυνομικών, αλλά αυτό, προφανώς, δεν ήταν αρκετό.

Ο φράκτης στην πρόσοψη του σπιτιού έχει ύψος που φτάνει τα 4,2 μέτρα, ενώ η πίσω αυλή προστατεύεται από ένα τείχος από τούβλα, ύψους 11,2 μέτρων. Τώρα μένει να δούμε αν οι επιβλητικοί φράκτες και όλα αυτά τα μέτρα ασφαλείας μπορούν να βοηθήσουν τον ράπερ και παραγωγό της καινούριας σειράς Euphoria να βρει την ησυχία του.

Πηγή: Huffpost Canada