Η Αντζελίνα Τζολί δεν έχει ξεπεράσει τον Μπραντ Πιτ και τον θέλει πίσω

Μάλιστα καθυστερεί το διαζύγιο με την ελπίδα μιας συμφιλίωσης.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ένα από τα πιο συζητημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, χώρισε. Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ.

Παρόλο που ακόμα δεν έχει λυθεί το θέμα του διαζυγίου στα δικαστήρια, σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη ηθοποιός έχει αλλάξει γνώμη και θέλει τον πρώην σύζυγός της, πίσω.

«Θέλει να ξανά γίνουν και πάλι μια οικογένεια και καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις με την ελπίδα μιας συμφιλίωσης. Φαίνεται ότι δεν μπορεί να προχωρήσει», δήλωσε η πηγή.

Η Τζολί έχει απαθανατιστεί αρκετές φορές δημόσια με τα παιδιά της ενώ οι επισκέψεις του Πιτ γίνονται ιδιωτικά.

Το πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ είναι γονείς των Μάντοξ, 17, Παξ, 15, Ζαχάρα, 14, Σιλό, 12 και τα δίδυμα 10 ετών, Νοξ και Βιβιέν.

Στο μεταξύ, είχε ανακοινωθεί νωρίτερα τον Νοέμβρη ότι η Τζολί και ο Πιτ είχαν εκδηλώσει επιθυμία και οι δύο, ότι θέλουν να προχωρήσουν στις ζωές τους και να τελειώνουν με όλα τα δικαστικά.

Η 43χρονη ηθοποιός μάλιστα είχε ζητήσει να έχει εκείνη την κηδεμονία των παιδιών ενώ υπήρχαν κατηγορίες πως ο Πιτ κακοποιούσε τα παιδιά. Ποτέ όμως δεν αποδείχτηκε κάτι τέτοιο.

Παρόλα αυτά, από ότι φαίνεται η διάσημη σταρ δεν θέλει να χωρίσει αλλά να τα ξανά βρει με τον Πιτ. Εκείνος από την μεριά του, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θέλει να επιστρέψει στον γάμο του αλλά να διατηρήσει καλές σχέσεις με την Αντζελίνα.

«Όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει πριν ένα χρόνο. Αλλά εκείνη αρνείται να προχωρήσει», δήλωσε η ανώνυμη πηγή.

Πηγή: Daily Mail