ΔΙΕΘΝΕΣ
04/02/2021 17:11 EET

Η απάντηση της πρώην συζύγου του Μέριλιν Μάνσον στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Ντίτα φον Τιζ: «Στα επτά χρόνια που ήμασταν μαζί δεν αντιμετώπισα τέτοια συμπεριφορά».

Richard Lewis via Getty Images

Την δική της απάντηση για τις κατηγορίες σεξουαλικής και συναισθηματικής κακοποίησης εναντίον του Μέριλιν Μάνσον έδωσε η Ντίτα φον Τιζ.

Με ανάρτηση της στο Instagram, η διάσημη χορεύτρια του μπουρλέσκ, σχολίασε τις καταγγελίες για τον πρώην σύζυγο της.

Όπως τονίζει, «οι λεπτομέρειες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν ταιριάζουν με την προσωπική της εμπειρία. Επεξεργάζομαι τις νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημσιότητας την Τετάρτη για τον Μέριλιν Μάνσον. Για όσους εκφράσατε ανησυχία για το πώς αισθάνομαι, εκτιμώ την καλοσύνη σας. Θα ήθελα να ξέρετε ότι οι λεπτομέρειες που κοινοποιήθηκαν δεν ταιριάζουν με την προσωπική μου εμπειρία τα 7 χρόνια που ήμασταν ζευγάρι. Αν ίσχυε αυτό, δεν θα τον είχα παντρευτεί τον Δεκέμβριο του 2015. Έφυγα 12 μήνες αργότερα λόγω απιστίας και κατάχρησης ναρκωτικών. Η κακοποίηση οποιουδήποτε είδους δεν έχει καμία θέση σε μια σχέση. Προτρέπω όσους έχουν υποστεί κακοποίηση να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να επουλώσουν τις πληγές τους και να ανακάμψουν».

Η ανάρτηση της Ντίτα φον Τιζ, έρχεται δύο μέρες μετά τις κατηγορίες πέντε γυναικών, για βιασμό και κακοποίηση, ανάμεσα τους και της ηθοποιού, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, η οποία υποστήριξε  ότι υπέστη «φρικτή κακοποίηση επί σειρά ετών», που είχε ως αποτέλεσμα η δισκογραφική εταιρεία Loma Vista Recordings, να διακόψει την συνεργασία μαζί του.

Πηγή: People.com