Η Αριάνα Γκράντε ανησυχεί τους θαυμαστές της, μετά από τουίτ για την ψυχική της υγεία

Η Αριάνα Γκράντε έκανε τους θαυμαστές της να ανησυχήσουν και να κατευθυνθούν στο Twitter για στήριξη, όταν έγραψε ότι πέρασε δύσκολες στιγμές και προσπαθεί να ξαναφέρει τη ζωή της σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Μάλιστα, σε ένα από τα τουίτ της, ζήτησε για μια «ήρεμη ημέρα». Νωρίτερα τον προηγούμενο μήνα, η Γκράντε είπε ότι θα χρειαστεί χρόνο μέχρι οι πληγές της να επουλωθούν και να ηρεμήσει μετά από τα πρόσφατα γεγονότα. Στις 7 Σεπτεμβρίου, ο πρώην σύντροφός της Μακ Μίλερ πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών, σε ηλικία 26 ετών.

«Η Αριάνα θα μείνει για λίγο καιρό κοντά στο σπίτι και δίπλα στους γονείς της», είπε ο μάνατζερ της Αριάνα κατά τη διάρκεια της απονομής βραβείων Emmy. «Δεδομένων των γεγονότων των τελευταίων χρόνων, η Αριάνα θα μείνει με οικογενειακά πρόσωπα και θα δημιουργήσει νέα μουσική χωρίς προθεσμία. Ευχαριστεί τους θαυμαστές της για την κατανόηση», είπαν.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Vogue, η Γκράντε μίλησε για τη μάχη της με το άγχος και τις κρίσεις πανικού, μετά την τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Μάντσεστερ.

Μετά τις δηλώσεις της, οι θαυμαστές της έστειλαν μηνύματα στο Twitter.

Πηγή: BBC