Η αρωματοποιός του CK One συνεργάστηκε με εταιρία κρεάτων και έφτιαξαν άρωμα που μυρίζει μπέικον

Διαθέτει και νότες από ξύλο μηλιάς, περγαμόντο, πατσουλί και σανταλόξυλο αλλά και μια νότα από σιρόπι σφενδάμου, μεταξύ άλλων.
.
.
Tyson foods

Η εταιρεία κρεάτων Wright Brand Foods, Inc. γνωρίζει ότι το μόνο πράγμα που είναι πιο χαρακτηριστικό από τη γεύση του μπέικον είναι η μυρωδιά του μπέικον. Γι′ αυτό η μάρκα συνεργάστηκε με την Αν Γκότλιεμπ, η οποία βρίσκεται πίσω από δημοφιλή αρώματα όπως το CK One, και δημιούργησαν το «Wright NËš 100».

Το Wright N°100 που θα είναι διαθέσιμο για αγορά στο διαδίκτυο για περιορισμένο χρονικό διάστημα μυρίζει -προφανώς- μπέικον, ενώ διαθέτει νότες από ξύλο μηλιάς, περγαμόντο, πατσουλί και σανταλόξυλο αλλά και μια νότα από σιρόπι σφενδάμου, μεταξύ άλλων.

Το άρωμα με την υπογραφή Wright N°100 διατίθεται για αγορά σε μπουκάλι 3,4 oz για 19,22 δολάρια στο Wright100.com.

«Για να δημιουργήσουμε ένα άρωμα τόσο εμβληματικό και δελεαστικό όσο το Wright Brand Bacon, γυρίσαμε τα ρολόγια πίσω στο 1922, αντλήσαμε συστατικά δημοφιλή εκείνη την περίοδο και τα συνδυάσαμε με την εθιστική μυρωδιά του μπέικον», δήλωσε η Γκότλιεμπ,σε ένα δελτίο τύπου.

Μπορεί το άρωμα μπέικον να ακούγεται πρωτότυπο, αλλά δεν είναι τόσο, καθώς η Wright δεν είναι η πρώτη που κυκλοφορεί άρωμα με κρέας.

Η εταιρεία αρωμάτων Fargginay, που ιδρύθηκε το 1920 από τον Γάλλο κρεοπώλη John Fargginay, ειδικεύεται σε τέτοιου είδους αρώματα, ενώ το 2011 η Pork Barrel BBQ εμπνεύστηκε το Eau de Que, ένα καπνιστό, πικάντικο μείγμα.