Ενα νέο άρωμα κλείνει την αγάπη της Ιμάν για τον Μπόουι

Το άρωμα «Love Memoir» είναι φόρος τιμής στον 24ετή γάμο της με τον θρύλο της ροκ, τόσο όσον αφορά την έννοια και όσο και τη σύνθεσή του.
lovememoir/Instagram
lovememoir/Instagram
lovememoir/Instagram

Ενα άρωμα που κλείνει μέσα του τις αναμνήσεις μιας ζωής με τον Ντέιβιντ Μπάουι κυκλοφόρησε το σούπερ μόντελ Ιμαν, γνωστή και για την ανθρωπιστική της δράση. Το μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας με καταγωγή από την την Σομαλία πανρτρεύτηκε το 1992 τον Ντέιβιντ Μπόουϊ, ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 10 Ιανουαρίου 2016.

Το άρωμα «Love Memoir» είναι φόρος τιμής στον 24ετή γάμο της με τον θρύλο της ροκ, τόσο όσον αφορά την έννοια και όσο και τη σύνθεσή του.

Οι νότες είναι μία γιορτή των αναμνήσεων της με τον Μπόουι, με βετιβέρια, την οποία φορούσε την ημέρα που συναντήθηκαν και περγαμόντο και βατόμουρο και φέρνει στο νου την ύπαιθρο της Φλωρεντίας όπου παντρεύτηκαν και τριαντάφυλλο, ένα νεύμα στη βρετανική του κληρονομιά.

Το μπουκάλι θυμίζει επίσης ιδιαίτερες στιγμές που πέρασαν μαζί. Το γυαλί σε χρώμα ήλεκτρου έχει το σχήμα πετρών σε στοίβα, που χρησιμοποιούνται από την προϊστορική εποχή μέχρι σήμερα, οι οποίες παραμένουν στον κήπο τους στη Νέα Υόρκη.

«Ο Ντέιβιντ είναι στις καρδιές και στο μυαλό όλων μας σε καθημερινή βάση» τόνισε η ίδια αναφερόμενη στην οικογένειά της η Ιμάν.

Για τον θάνατό του από καρκίνο του ήπατος πριν από πέντε χρόνια, τον οποίο περιγράφει ως «την πιο θλιβερή στιγμή» η Ιμάν είπε ότι την παρηγορεί η αίσθηση ότι είναι ακόμα μαζί της. «Κρύβεται σε κοινή θέα. Οι θαυμαστές του είναι ακόμα τριγύρω, η μουσική του είναι ακόμα επίκαιρη». Τώρα, με το «Love Memoir» η παρουσία του –και η αιώνια αγάπη τους– απαθανατίζεται με άλλον τρόπο.

Το άρωμα προς το παρόν διατίθεται μόνο στις ΗΠΑ μέσω του hsn.com και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, σύντομα και παγκοσμίως.

ΠΗΓΗ: harpersbazaar.com , ΑΠΕ