Η Κέιτ Μος μεταμορφώνεται σε κένταυρο για το εξώφυλλο του νέου περιοδικού Dazed

Η ιστορία των δέκα σελίδων, ονομάζεται «The Children of Ixion, Kate and Travis»

Η Κέιτ Μος και ο Τράβις Σκοτ μεταμορφώνονται σε κενταύρους για τις ανάγκες του εξωφύλλου του περιοδικού «Dazed Beauty».

Το δημοφιλές βρετανικό περιοδικό ποπ κουλτούρας «Dazed» κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλιαράκι, μια ειδική έκδοση με τίτλο «Dazed Beauty», η οποία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη αλλά θα γίνει σύντομα σε έναν περιορισμένο αριθμό βιβλιοπωλείων ανά τον κόσμο.

Το τεύχος αποτελεί μια φυσική εκδοχή του διαδικτυακού κόσμου και παρουσιάζει το μέλλον της ομορφιάς σε όλες τις μορφές. Οι εκδότες του ειδικού τεύχους επέλεξαν για το πρώτο εξώφυλλο τους Κέιτ Μος και Τράβις Σκοτ, ως μυθικά πλάσματα, δημιουργίες των καλλιτεχνών Ντάριο Άλβα και Travis Brothers. «Θέλαμε να απεικονίσουμε δυο από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα με έναν τρόπο που έρχεται σε αντίθεση με την κλασική ομορφιά, την εικόνα της μόδας και τις προσδοκίες», ανακοινώνει το περιοδικό.

Η ιστορία των δέκα σελίδων, ονομάζεται «The Children of Ixion, Kate and Travis», με πρωταγωνιστές τις δυο διασημότητες σε μορφή μισοί κένταυροι-μισοί μηχανές, σαν να προήλθαν από έναν δυστοπικό κόσμο. Τι είναι όμως αυτό που αναζητούν; Μια απόδραση ή ο ένας τον άλλον;

Η Μος μεταμορφώνεται για ακόμα μια φορά στην καριέρα της, ενώ το τρίτο άλμπουμ του Σκοτ «Astroworld» που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2018, χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο προοδευτικά στη ραπ σκηνή έως σήμερα.

Πηγή: Dazed