Η Μαντόνα δίνει ραντεβού τον Οκτώβριο στην Ευρώπη

Το πρώτο μήνυμα μέσω social media μετά την περιπέτεια της υγείας της. «Είμαι σε πορεία ανάκαμψης». Τα παιδιά της, αλλά και οι ευχαριστίες στους θαυμαστές.
Μαντόνα, Νέα Υόρκη, Μάιος 2019 (Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)
Μαντόνα, Νέα Υόρκη, Μάιος 2019 (Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)
via Associated Press

Στην πρώτη δήλωση μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της, η Μαντόνα ανακοίνωσε μέσω social media ότι οι ημερομηνίες της περιοδείας της «Celebration» στη Βόρεια Αμερική θα προγραμματιστούν εκ νέου -χωρίς να προσδιορίζεται ο χρόνος- και ότι το τουρ της θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο από την Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις ημερομηνίες που είχαν ανακοινωθεί πριν από τη νοσηλεία της σε μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω βακτηριακής λοίμωξης, οι συναυλίες της στην Ευρώπη επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 14 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, να συνεχιστούν για επτά εβδομάδες και να κλείσουν με δύο ακόμη σόου στο Λονδίνο, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου.

Το σκέλος της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 13 Δεκεμβρίου στο Μπρούκλιν, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές κατά πόσο ισχύουν οι ημερομηνίες.

Η περιοδεία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να έχει σημείο εκκίνησης το Βανκούβερ, στις 15 Ιουλίου και οι πρόβες πλησίαζαν στην ολοκλήρωση, αλλά η βασίλισσα της ποπ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 24 Ιουνίου λόγω «σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης» και παρέμεινε σε πολυήμερη νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας, σύμφωνα με ανάρτηση στο Instagram του μάνατζέρ της Guy Oseary.

Με την περιοδεία «Celebration», για τον εορτασμό των 40 χρόνων της στη μουσική, η Μαντόνα επρόκειτο να εμφανιστεί σε 43 πόλεις σε όλο τον κόσμο μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.

Η ανάρτηση της Μαντόνα: «Σας ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια, τις προσευχές και τα λόγια παρηγοριάς και ενθάρρυνσης. Είμαι σε πορεία ανάκαμψης και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλα στη ζωή μου. Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου. Επίσης δεν ήθελα να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για τη δημιουργία του σόου μου. Δεν θέλω να απογοητεύω κανέναν. Τώρα έχω επικεντρωθεί στην υγεία μου και να γίνω πιο δυνατή και σας διαβεβαιώνω ότι θα επιστρέψω μαζί σας το συντομότερο! Το πλάνο τώρα είναι να προγραμματιστεί εκ νέου το σκέλος της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική και να ξεκινήσει τον Οκτώβριο στην Ευρώπη. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων για τη αγάπη και την υποστήριξή σας».

Με πληροφορίες από Variety

Δημοφιλή