Η παγκόσμια περιοδεία της Μαντόνα αναστέλλει επ' αόριστο την ταινία για τη ζωή της

Το φιλμ, το οποίο επρόκειτο να σκηνοθετήσει η ίδια, δεν βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη σε συνεργασία με τη Universal Pictures, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety.
.
.
Mario Anzuoni via Reuters

Η αναμενόμενη ταινία - βιογραφία για τη Μαντόνα παραπέμπεται στις καλένδες - κοινώς, κάνει διακοπές επ′ αόριστον. Το φιλμ, το οποίο επρόκειτο να σκηνοθετήσει η ίδια, δεν βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη σε συνεργασία με τη Universal Pictures, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety.

Οι εικασίες για τη μοίρα της ταινίας ξεκίνησαν αμέσως μετά την ανακοίνωση εκ μέρους της βασίλισσας της ποπ μιας παγκόσμιας περιοδείας — με τα εισιτήρια να εξαντλούνται σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι και άλλες πόλεις μέσα σε λίγα λεπτά. Άνθρωποι που γνωρίζουν τη Μαντόνα είπαν ότι ο μοναδικός της στόχος είναι η περιοδεία, αλλά παραμένει αφοσιωμένη στο να κάνει μια μέρα μια ταινία για τη ζωή της.

Εκπρόσωποι της Μαντόνα, της Γκάρνερ και της Universal Pictures αρνήθηκαν να σχολιάσουν το θέμα.

Η πολυαναμενόμενη ταινία για τη ζωή της βασίλισσας της ποπ Μαντόνα, στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία της ίδιας και με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Τζούλια Γκάρνερ είχε ανακοινωθεί από το 2020.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η Universal αποσύρθηκε μετά την ανακοίνωση της Μαντόνα για την περιοδεία της.

Η ταινία είχε προκαλέσει έντονη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της εξαντλητικής διαδικασίας κάστινγκ, η οποία έμεινε γνωστή ως «Madonna bootcamp». Περιλάμβανε «εξαντλητικές» πρόβες χορού έως και 11 ώρες την ημέρα καθώς και ανάγνωση κειμένου μπροστά στη Μαντόνα και τη διευθύντρια διανομής.

Πηγές δήλωσαν στο Variety ότι η σταρ εξακολουθεί να θέλει να γυρίσει την ταινία, παρά την ματαίωση από την Universal, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του «Hollywood Reporter» η ακύρωση της ταινίας είχε αποφασιστεί στα τέλη του περασμένου έτους.

ΠΗΓΕΣ: variety.com , ΑΠΕ

Δημοφιλή