Η Μαντόνα ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της λόγω βακτηριακής λοίμωξης και νοσηλείας σε ΜΕΘ

Η 64χρονη αναμενόταν να αρχίσει την περιοδεία της στις 15 Ιουλίου γιορτάζοντας τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του single "Holiday".
via Associated Press

Η 64χρονη Μαντόνα αναρρώνει από μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη», λόγω της οποίας εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας στις 24 Ιουνίου.

Ως εκ τούτου, αναβλήθηκε η παγκόσμια περιοδεία της που θα ξεκινούσε στις 15 Ιουλίου από το Βανκούβερ του Καναδά, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της. Με την περιοδεία, που περιελάμβανε 80 εμφανίσεις θα γιόρταζε τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του single “Holiday”.

«Η υγεία της βελτιώνεται, αλλά παραμένει υπό ιατρική φροντίδα», έγραψε ο μάνατζερ Γκάι Οσίρι στον λογαριασμό της Μαντόνα στο Instagram, χωρίς να διευκρινίσει εάν η αμερικανίδα ντίβα της ποπ έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα προσβλήθηκε από μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, που την οδήγησε σε μονάδα εντατικής θεραπείας για αρκετές ημέρες», ανέφερε ο Οσίρι. «Επί του παρόντος, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε όλες τις υποχρεώσεις της, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας», ανακοίνωσε ο μάνατζερ της Μαντόνα, συμπληρώνοντας ότι θα ενημερώσει «σύντομα» για τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών στο πλαίσιο της περιοδείας «Celebrations» σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη.

Πηγή: AFP, ΑΠΕ ΜΠΕ

Δημοφιλή