Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπορεί να μην τραγουδήσει ξανά, λέει ο μάνατζερ

Rich Fury/Invision/AP

Ο μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς Λάρι Ρούντολφ, είπε ότι η δημοφιλής ποπ σταρ μπορεί να μην τραγουδήσει ποτέ ξανά, όπως αναφέρει και ο ιστότοπος TMZ.

«Ως άνθρωπος που καθοδηγεί την καριέρα της για τόσα χρόνια - με βάση τα γεγονότα και τις πληροφορίες που εγώ και όλοι οι επαγγελματίες που εργάζονται δίπλα της έχουμε ακούσει και βιώσει, έτσι είναι σαφές και για μένα ότι η Μπρίτνεϊ δεν πρέπει να ξαναβγεί στη σκηνή του Λας Βέγκας, ούτε στο άμεσο μέλλον, πιθανόν ποτέ ξανά», είπε ο Ρούντολφ στο TMZ. Η ψυχολογία της τραγουδίστριας δεν είναι καλή από τότε που αρρώστησε βαριά ο πατέρας της.

Ο Ρούντολφ υπήρξε μάνατζερ της Σπίαρς από την κυκλοφορία του πρώτου της αλμπουμ «Baby... One More Time», το 1999. «Ημουν δίπλα σε κάθε βήμα της καριέρας της για τα δυο τρίτα της ζωής της. Ενδιαφέρομαι για εκείνη σχεδόν όπως για την κόρη μου. Προσωπικά, θέλω να βρε ένα μέρος όπου θα είναι ήρεμη και χαρούμενη, ο,τι κι αν σημαίνει αυτό. Δεν πρόκειται για την καριέρα της πια, αλλά για τη ζωή της». Ο μάνατζερ συμπλήρωσε ότι παρά τις πρόβες του show που ετοίμαζε, οι εμφανίσεις της ακυρώθηκαν και έτσι αποφάσισε να μιλήσει ο ίδιος για αυτή την απόφαση.

Η τραγουδίστρια αναμένεται να εξεταστεί για την ασταθή ψυχολογική της κατάσταση, μετά την ακύρωση των συναυλιών της στο Λας Βέγκας. Τον Μάρτιο, η Σπίαρς είχε εισαχθεί σε μονάδα ψυχικής υγείας προς αναζήτηση βοήθειας για τη διαχείριση της συναισθηματικής της δυσφορίας λόγω του άγχους που της προκάλεσαν τα σοβαρά προβλήματα υγείας του πατέρα της.

Πηγή: Variety