Η νέα φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ παρέα με τον Χάρι και τον Άρτσι

«Συγχαρητήρια φίλοι μου και καλώς ήρθατε στο κλαμπ των πατεράδων που έχουν κόρες».

Τα νέα για την Μέγκαν και τον Χάρι, γνωστούς και ως «Σάσεξ», όπως άλλωστε ζήτησε το Παλάτι να αποκαλούν πλέον τους εαυτούς τους, δεν σταματούν στην συνέντευξη που παραχώρησαν.

Μία μέρα μετά, ο καλό τους φίλος και προσωπικός φωτογράφος Μίσαν Χάριμαν, ανέβασε στον προσωπικό του λογαρισμό στο Instagram, την δεύτερη φωτογραφία, πάντα ασπρόμαυρη, από την εγκυμοσύνη της Μέγκαν, παρέα με το Δούκα του Σάσεξ και τον γιό τους Άρτσι, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2019.

Στην λεζάντα ο Μίσαν Χάριμαν έγραψε:

«Τι υπέροχος τρόπος για να γιορτάσει κανείς την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας! Συγχαρητήρια φίλοι μου και καλώς ήρθατε στο κλαμπ των πατεράδων που έχουν κόρες».

Να σημιεωθεί πως την ανακοίνωση για το φύλο του μωρού έκαναν από κοινού το πριγκιπικό ζεύγος στην Όπερα Γούνφρι και την συνέντευξη που παραχώρησαν στο δίκτυο CBS.

Όπως είπαν το νέο μέλος της οικογένειας αναμένεται να γεννηθεί το καλοκαίρι.

«Είναι κορίτσι. Δύο θα έχουμε από το καλοκαίρι», υπενθυμίζοντας έτσι ο Πρίγκιπας Χάρι τον αριθμό των παιδιών που ήθελε να απαρτίζουν την οικογένεια του σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην βρετανική Vogue.

Η άφιξη του νέους μέλους της οικογένειας των Σάσεξ, είχε γίνει γνωστή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μέσα από τον λογαρισμό του Χάριμαν στο Instagram.