Ρατσισμός, σκέψεις αυτοκτονίας, δάκρυα: Τι μάθαμε από τη συνέντευξη της Μέγκαν και του Χάρι

Οι 11 ειδήσεις που έβγαλε η συνέντευξη του ζευγαριού στην Οπρα Γουϊνφρι.
.
.
Harpo Productions/Joe Pugliese/Handout via REUTERS/File Photo

Τι ακριβώς μάθαμε από την συνέντευξη του εγγονού της Βασίλισσας Ελισάβετ, Πρίγκηπα Χάρι και της Μέγκαν - του Δούκα και της Δούκισας του Σάσεξ - στην Αμερικανίδα τηλεοπτική σταρ, Οπρα Γουίνφρι;

1. Σκούρο δέρμα

Η Μέγκαν είπε ότι μέλος της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας, έκανε σχόλια σχετικά με το πόσο σκούρος θα είναι ο γιός τους, Αρτσι. Αρνήθηκε να πεί ποιός ήταν και ο Χάρι είπε ότι δεν θα αποκαλύψει ποτέ ποιός έκανε αυτά τα σχόλια. Η Μέγκαν είπε ότι η βασιλική οικογένεια αρνήθηκε να κάνει πρίγκηπα τον Αρτσι. Ο Χάρι είπε ότι κανένα μέλος της οικογένειας δεν υπερασπίστηκε την Μέγκαν όταν άρχισαν να γράφονται ρατσιστικά άρθρα εναντίον της.

2) Αυτοκτονία

Η Μέγκαν είπε ότι ήταν τόσο χάλια ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, που άρχισε να σκέφτεται την αυτοκτονία. Δάκρυσε. Είπε ότι παρακάλεσε για βοήθεια από την οκογένεια, αλλά δεν ανταποκρίθηκε κανείς. ” Δεν ήθελα πια να ζω” είπε.

3) Ο πρίγκηπας Κάρολος δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα του γιού του

Ο πρίγκηπας Χάρι είπε ότι ο πατέρας του, πρίγκηπας Κάρολος, διάδοχος του βρετανικού θρόνου, αρνείτο να απαντήσει στα τηλεφωνήματα του για ένα διάστημα, κατά την διάρκεια της απομάκρυνσής τους.

″Νιώθω πραγματικά απογοητευμένος, διότι και ο ίδιος είχε περάσει κάτι ανάλογο. Ξέρει πώς είναι αυτός ο πόνος” είπε ο Χάρι για τον πατέρα του. ”Θα τον αγαπώ πάντα, αλλά με πλήγωσε πολύ.”

4) Η Κέιτ με έκανε να κλάψω

Η Μέγκαν διέψευσε δημοσιεύματα εφημερίδων που υποστήριζαν ότι έκανε την Κέιτ, σύζυγο του πρίγκηπα Γουίλιαμ, να κλάψει. Η Μέγκαν είπε ότι η Κέιτ την έκανε να κλάψει πριν τον γάμο της, το 2018, με αφορμή τα φορέματα των παρανύμφων.

5) Τα ψέμματα του Παλατιού

Η Μέγκαν είπε ότι άνθρωποι του Παλατιού ”ήταν αποφασισμένοι να πούν ψέμματα για να προστατεύσουν άλλα μέλη της οικογένειας. Αλλά δεν ήταν διατεθειμένοι να πού την αλήθεια για να προστατεύσουν εμένα και τον σύζυγό μου”.

6) Η ιστορία επαναλαμβάνεται;

Ο Χάρι είπε ότι η μεγαλύτερη αγωνία του ήταν η επανάληψη της ιστορίας - εννοώντας τον θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνας, η οποία σκοτώθηκε το 1997, σε τροχαίο δυστύχημα, όταν ο οδηγός της ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα για να ξεφύγει από τους παπαράτσι που τους κυνηγούσαν.

7) Η Βασιλική οικογένεια μας απέκλεισε

Ο Χάρι είπε ότι η οικογένειά του τον αποκλήρωσε οικονομικά και ότι χρησιμοποίησε την κληρονομιά που του άφησε η μητέρα του. Δήλωσε ότι είναι βαθιά πληγωμένος από το γεγονός ότι η οικογένειά του δεν εξασφαλίστηκε.

″Νομίζω ότι η Νταϊάνα θα είχε θυμώσει και θα είχε στενοχωρηθεί πολύ με αυτό το

8) Βασίλισσα Ελισάβετ II

Ο Χάρι είπε ότι δεν αιφινιδίασε την γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ, όταν ανακοίνωσε την απόφασή του να εγκαταλείψει την βασιλική οικογένεια. Η Μέγκαν είπε ότι η Βασίλισσα ”ήταν πάντα θαυμάσια απέναντί μου.”

9) Ο Κάρολος και ο Γουίλιαμ είναι ”παγιδευμένοι”

Ο Χάρι είπε ότι ο Πρίγκηπας Κάρολος και ο Πρίγκηπας Γουϊλιαμ είναι παγιδευμένοι στη μοναρχία.

″Κι εγώ ήμουν παγιδευμένος και δεν το ήξερα” είπε ο Χάρι. ”Οπως είναι και η υπόλοιπη οικογένειά μου, ο πατέρας μου και ο αδελφός μου. Είναι παγιδευμένοι. Δεν θα ξεφύγουν.”

10) Παντρεύτηκαν τρεις μέρες πριν

Η Μέγκαν είπε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε σεε μυστική τελετή, τρεις μέρες πριν την επίσημη τελετή της 19ης Μαΐου 2018 στο Κάστρο Γουίνσδορ.

11) Κοριτσάκι

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι το δεύτερο παιδί τους, στο οποίο είναι έγκυος η Μέγκαν, είναι κορίτσι.