Τα δύο μηνύματα που στέλνει η Μέγκαν με αυτά που φόρεσε στην συνέντευξη με την Οπρα

Οι κρυφοί συμβολισμοί των ρούχων που διάλεξε η δούκισσα του Σάσεξ στην πολυαναμενόμενη συνέντευξη.
Χάρι και Μέγκαν στην συνέντευξη με την Οπρα
You Tube
Χάρι και Μέγκαν στην συνέντευξη με την Οπρα

Εκτός κι αν επισκεφθήκατε για πρώτη φορά το Διαδίκτυο, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι η Μέγκαν Μαρκλ κι ο πρίγκιπας Χάρι έδωσαν συνέντευξη στην Οπρα Γουίνφρεϊ η οποία θα μεταδοθεί από το CBS την Κυριακή 7 Μαρτίου.

Μέχρι τώρα, στα νέα που προηγήθηκαν κυριάρχησαν μικρά αποσπάσματα της συνέντευξης και ένα άρθρο που αποκαλύπτει κατηγορίες για παρενόχληση σε βάρος της Μέγκαν Μαρκλ που την στεναχώρησαν κι όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπός της, ήταν αποτέλεσμα «επίθεσης» στην ίδια.

Αλλά εκτός από το να υπερασπίζεται τον εαυτό της απέναντι στον Τύπο, η δούκισσα του Σάσεξ είναι επίσης γνωστή για το πώς επικοινωνεί ό, τι θέλει να πει μέσα από τις επιλογές της γκαρνταρόμπας της.

Είτε για καλό, είτε για κακό, ό,τι φορά η Μέγκαν Μαρκλ (όπως η Κέιτ Μίντλετον ή η πριγκίπισσα Νταϊάνα), αναλύεται διεξοδικά από θαυμαστές και ΜΜΕ και εκείνη συνηθίζει να στέλνει περισσότερα από ένα μηνύματα με το λουκ της σε συνεντεύξεις της.

Στην συνέντευξη με την Οπρα Γουίνφρεϊ, η δούκισσα διάλεξε να φορέσει ένα Armani σύνολο διακοσμημένο με ένα λουλούδι λωτού - σύμβολο αναγέννησης - για την περίσταση.

Αφ′ ότου ανοίχτηκε πέρσι δημοσίως μιλώντας για την αποβολή που είχε, η Μέγκαν είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον Χάρι. Κι εκείνη κι ο Χάρι ζουν μια είδους προσωπική αναγέννησης παίρνοντας αποστάσεις τους από την βρετανική βασιλική οικογένεια και χτίζοντας τη ζωή τους στην Καλιφόρνια.

Η ίδια φορά επίσης ένα μπρασελέ που ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, το οποίο ο πρίγκιπας Χάρι πρόσφατα χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το δαχτυλίδι αρραβώνων του με την Μέγκαν. Σύμφωνα με το People, το φόρεσε «ώστε (η Νταϊάνα) να είναι μαζί τους».

Παρ΄ ότι μπορεί να μην ήταν στην πρόθεση του ζευγαριού, δεν θα είναι δυνατόν οι φαν των «γαλαζοαίματων» να μην δουν το μπρασελέ και παραλληλίσουν πώς τα μήντια φέρονται στην δούκισσα και πώς φέρθηκαν στην μητέρα του Χάρι.

Θα πρέπει να περιμένουμε να προβληθεί η συνέντευξη για να την ακούσουμε όλη, αλλά αν αυτές οι λεπτές λεπτομέρειες δίνουν οποιαδήποτε ένδειξη, αξίζει να συντονιστούμε.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση