Η πρώτη εμφάνιση του Γουιλ Σμιθ στο Instagram μετά την συγγνώμη για το χαστούκι στον Κρις Ροθ

Η ανάρτηση με τον γορίλλα και οι εξηγήσεις του ηθοποιού στους 63 εκατομμύρια ακολούθους του.
LOADINGERROR LOADING

Η αποχή του Γουιλ Σμιθ από τα social media ίσως ήρθε η ώρα να τελειώσει.

Την Παρασκευή, ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Instagram μετά το βίντεο συγγνώμης που απηύθυνε στον Κρις Ροκ τον περασμένο μήνα ύστερα από το χαστούκι που του έδωσε επί σκηνής τον Μάρτιο κατά την διάρκεια της τελετής απονομής των Οσκαρ.

Για να δηλώσει την πιθανή επιστροφή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο σταρ του “King Richard” μοιράστηκε ένα παιχνιδιάρικο viral κλιπ ενός μωρού γορίλα που χτυπά προσεκτικά έναν μεγαλύτερο γορίλα για να τραβήξει την προσοχή του. Ο ασημί γορίλας, που φαινόταν να μην έχει εντυπωσιαστεί, ξεκίνησε να κυνηγά το μωρό γορίλα μετά τη δεύτερη προσπάθειά του να κάνει τον ενήλικα να παίξει.

«Εγώ προσπαθώντας να επιστρέψω στα social», ανέφερε ο Γουίλ Σμιθ στους περισσότερους από 63 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram.

Οι θαυμαστές του Γουίλ Σμιθ εξέφρασαν γρήγορα την υποστήριξή τους για την επιστροφή του ηθοποιού και μέχρι το πρωί της Κυριακής, η ανάρτηση είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 50.000 σχόλια.

«Θα σε καλωσορίσουμε πίσω φίλε! Μας ελειψες! Όλοι περνούν από προβληματικές καταστάσεις. Είσαι άνθρωπος, όπως και οι υπόλοιποι από εμάς! ΕΛΑ ΠΙΣΩ ΓΟΥΙΛ!» έγραψε ένας φαν.

Ένας άλλος σχολίασε: «Όλοι κάνουμε λάθη. Άντε πίσω αδερφέ.”

«Ο κόσμος χρειάζεται την παρουσία σου και όχι την τελειότητά σου», είπε ένας χρήστης.

Ο διάσημος εκπαιδευτής σκύλων του National Geographic Wild, Σίζαρ Μίλαν, ανέφερε: «Το ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΟΥΙΛ».

Πριν από τη δημοσίευση της Παρασκευής, η μόνη άλλη εμφάνιση του Σμιθ στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης από τον Μάρτιο (όταν δημοσίευσε μια γραπτή συγγνώμη στον Ροκ την επόμενη μέρα των Όσκαρ) ήταν ένα κλιπ συγγνώμης από τον περασμένο μήνα.

Στο κλιπ, απάντησε σε ορισμένες ερωτήσεις θαυμαστών σχετικά με το περιστατικό και είπε ότι επικοινώνησε με τον Rock, ο οποίος δεν ήταν έτοιμος να μιλήσει.

«Απευθύνθηκα στον Κρις και το μήνυμα που μου ήρθε είναι ότι δεν είναι έτοιμος να μιλήσει και όταν είναι, θα επικοινωνήσει», ανέφερε. «Λοιπόν, θα σου πω, Κρις, σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός παραιτήθηκε από την Αμερικανική Ακαδημία και αποκλείστηκε από τα Οσκαρ για τα επόμενα 10 χρόνια.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της Παρασκευής σχετικά με την πιθανή επιστροφή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σμιθ μοιράστηκε ένα βίντεο του εαυτού του και του γιου του Τρέι Σμιθ σε ένα ξενοδοχείο, όπου συνάντησαν κάτι που φαίνεται να είναι μια ταραντούλα στο έδαφος.

Δημοφιλή