Η τεχνητή νοημοσύνη στα μοντέλα της Peugeot

Το ChatGPT ενσωματώνεται στο εμβληματικό i-Cockpit.
Chris Noltekuhlmann

Με γνώμονα την καινοτομία, η Peugeot εισάγει τη Γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη ChatGPT στα τελευταίας γενιάς μοντέλα της.

Το ChatGPT ενσωματώνεται στο εμβληματικό i-Cockpit, ενεργοποιείται μέσω του ψηφιακού βοηθού “OK PEUGEOT” και μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση προσφέροντας πρωτοφανή εμπειρία εξυπηρέτησης.

Η Γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη ChatGPT, η οποία είναι συντομογραφία των λέξεων “Chat Generative Pre-trained Transformer” (Παραγωγικός Προεκπαιδευμένος Μετασχηματιστής), είναι μια τεχνολογία αιχμής που αναπτύχθηκε από την OpenAI. Αυτή η τεχνολογία έχει εκπαιδευτεί σε τεράστια σύνολα δεδομένων προκειμένου να παρέχει εξελιγμένες, ακριβείς και συνοπτικές απαντήσεις στους χρήστες της.

Οι απαντήσεις ενσωματώνονται στην οθόνη αφής του δημοφιλούς PEUGEOT i-Cockpit, και παρουσιάζονται με πολύ απλό και φυσικό τρόπο μέσω του ενσωματωμένου ψηφιακού βοηθού.

Το ChatGPT είναι σε θέση να απαντήσει σε ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων, από απλές έως σύνθετες, ακόμα και να συμμετέχει σε μια συζήτηση.

Για παράδειγμα, φτάνοντας σε μια πόλη, μπορείτε να ζητήσετε να σας υποδείξει ποια μνημεία πρέπει να επισκεφθείτε, να σας πει την ιστορία τους και στη συνέχεια, αν το επιθυμείτε, με τη χρήση του συστήματος πλοήγησης να σας οδηγήσει σε αυτά.

Το ChatGPT μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να απαντά σε ερωτήσεις. Πώς θα απασχολήσετε τα παιδιά κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού; Ζητήστε από το ChatGPT να οργανώσει ένα κουίζ για ένα θέμα που τα συναρπάζει... Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να σας προσφέρει ώρες διασκέδασης!

Η Peugeot εισάγει το ChatGPT στο i-Cockpit όλων των μοντέλων της τελευταίας γενιάς που είναι εξοπλισμένα με σύστημα πλοήγησης: 208, 2008, 308, 308SW, 408, 508, 508 SW, E-3008, E-RIFTER, E-TRAVELLER, E-Partner, E-Expert και σύντομα το νέο E-5008.

Όσοι πελάτες της Peugeot έχουν συμβατά μοντέλα, μπορούν να ενεργοποιήσουν το ChatGPT μέσω του PEUGEOT Service Store. Η εισαγωγή της Γενετικής Τεχνητής Νοημοσύνης στα οχήματα PEUGEOT είναι σε πιλοτική φάση κατά την οποία προσφέρεται η ενεργοποίηση και δωρεάν χρήση του συστήματος για περίοδο 6 μηνών. Η προσφορά αυτή, η οποία αρχικά προοριζόταν για τους πρώτους 5.000 πελάτες, επεκτάθηκε σε 10.000 πελάτες μετά από ποσοστό εγγραφής που ξεπέρασε το 50% μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Δημοφιλή