Η Τζόντι Φόστερ στο «True Detective»: Το νέο teaser trailer της τέταρτης σεζόν

Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας του νέου κύκλου.

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το νέο teaser trailer της τέταρτης σεζόν της σειράς ανθολογίας «True Detective: Night Country» με πρωταγωνίστριες την πάντα εξαιρετική Τζόντι Φόστερ και την Κάλι Ρέις και παράλληλα, ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας: 14 Ιανουαρίου 2024.

Η ιστορία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια ενός 24ώρου στη μακρά νύχτα του χειμώνα στο Ένις της Αλάσκα, με ένα δίδυμο γυναικών ντετέκτιβ, οι οποίες προσπαθούν να εξιχνιάσουν μία μυστηριώδη υπόθεση. «Δεν ξέρω τι στο διάολο κάνουν μαζί», λέει ένας συνάδελφος τους. «Νόμιζα ότι μισούν η μία την άλλη».

Όμως, οι ντετέκτιβ Λιζ Ντάνβερς (Τζόντι Φόστερ) και Εβαντζελάιν Ναβάρο (Κάλι Ρέις) ξεπερνούν, παρά την ένταση, τις διαφορές τους προκειμένου να διαλευκάνουν την εξαφάνιση οκτώ ανδρών από τον ερευνητικό σταθμό Tsalal Arctic. Οι σοροί πέντε εξ αυτών βρίσκονται η μία δίπλα στην άλλη μέσα στον πάγο, ενώ η υπόθεση περιπλέκεται εξαιτίας ενός σπειροειδούς συμβόλου που είχε κάνει την εμφάνιση του στην πρώτη σεζόν του True Detective, υποδηλώνοντας μία σύνδεση με τον νέο κύκλο Night Country.

Στο καστ επίσης, η Φιόνα Σο και ο Φιν Μπένετ. Showrunner, σεναριογράφος και σκηνοθέτης όλων των επεισοδίων είναι η Ίσα Λόπεζ (Tigers Are Not Afraid).

Στην πρώτη σεζόν του «True Detective» το 2014, πρωταγωνιστές ήταν ο Μάθιου Μακόναχι και ο Γούντι Χάρελσον, στη δεύτερη οι Τέιλορ Κιτς, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και Βινς Βον. Η τρίτη σεζόν κυκλοφόρησε το 2019 με πρωταγωνιστή τον Μαχερσάλα Άλι.

Με πληροφορίες από Vulture

Δημοφιλή