Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε για πρώτη φορά ποστ στο Instagram

Επισκέφτηκε το Μουσείο Επιστημών για να ανοίξει την καλοκαιρινή έκθεση.

Και όμως είναι γεγονός! Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε το πρώτο της ποστ στο Instagram και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο εντυπωσιασμένοι.

Η μονάρχης μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα επιστολής που είχε σταλεί στον προ- προ - προ πάππου της, τον πρίγκιπα Άλμπερτ, κατά την διάρκεια του ταξιδιού της στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου.

Ο λογαριασμός έχει ήδη 4,6 εκατομμύρια ακολούθους, ένας αριθμός που θα έκανε πολλούς influencers να ζηλέψουν.

Τι έγραψε η αγαπημένη μας βασίλισσα;

«Σήμερα καθώς επισκέφθηκα το Μουσείο των Επιστημών, είχα την ευχάριστη έκπληξη να ανακαλύψω ένα γράμμα στο Βασιλικό Αρχείο που γράφτηκε για τον πρίγκιπα Άλμπερτ. Ο Τσαρλς Μπάμπατζ, ο οποίος θεωρείται ο πρώτος εφευρέτης υπολογιστών, σχεδίασε την Μηχανή των Διαφορών και ο πρίγκιπας Άλμπερτ ήταν ο πρώτος που είχε την ευκαιρία να δει το πρωτότυπο τον Ιούλιο του 1843».

«Στην επιστολή, ο Μπάμπατζ, μίλησε στην βασίλισσα Βικτόρια και τον πρίγκιπα Άλμπερτ για την Αναλυτική Μηχανή σύμφωνα με την οποία δημιουργήθηκαν τα πρώτα προγράμματα υπολογιστών από την Άντα Λόβελας, τη κόρη του Λόρδου Μπάιρον».

«Σήμερα, είχα την ευκαιρία να μάθω για τις πρωτοβουλίες στην κωδικοποίηση υπολογιστών για τα παιδιά και μου φαίνεται σωστό να δημοσιεύσω αυτό το ποστ στο Instagram για το Μουσείο των Επιστημών, το οποίο στηρίζει εδώ και καιρό την τεχνολογία, την καινοτομία και αποτελεί έμπνευση για την επόμενη γενιά εφευρετών».

Η βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφτηκε το Μουσείο για να ανοίξει την καλοκαιρινή έκθεση «Top Secret», το οποίο διερευνά την ιστορία της κωδικοποίησης από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πηγή: HuffPost Uk