Εύα Καϊλή: «Αισθάνεται προδομένη» αναφέρει ο δκηγόρος της, Μ. Δημητρακόπουλος

Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αρκετά προβληματισμένη, ενώ αισθάνεται πως έχει προδοθεί από τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.
Eurokinissi

Σχεδόν τέσσερις ώρες διήρκεσε η συνάντηση της Εύας Καϊλή με τους συνηγόρους της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Αντρέ Ριζόπουλο, στις φυλακές όπου κρατείται η ευρωβουλευτής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της Πέμπτης που θα καθορίσει το εάν η κράτηση της κα Καϊλή θα τερματιστεί ή θα παραταθεί.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη συνάντηση, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε στην εκπομπή Live News ότι η Εύα Καϊλή είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αρκετά προβληματισμένη, ενώ αισθάνεται πως έχει προδοθεί από τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

«Ήμασταν πολλές ώρες με την κυρία Καϊλή. Αύριο είναι μια μέρα που κρίνεται η προσωπική της ελευθερία και δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την ελευθερία» ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή αρνήθηκε να σχολιάσει την ουσία της υπόθεσης, επικαλούμενος όσα συμφώνησε με το συνάδελφο δικηγόρο Αντρέ Ριζόπουλο, ενώ σε ερώτηση για τις πιθανότητες θετικής ή αρνητικής έκβασης της αυριανής ημέρας, ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε πως δε μπορούν να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις.

«Δεν θα κάνω καμία δήλωση για την ουσία της υπόθεσης. Αύριο, δεν θα εξεταστεί αν είναι ένοχη ή αθώα, αλλά αν θα πρέπει αν αφεθεί ελεύθερη ή να μείνει στις φυλακές» σημείωσε, ενώ προσέθεσε ότι η Εύα Καϊλή ούτε είναι ύποπτη φυγής ούτε έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία.

Πηγή: dikastiko.gr

Δημοφιλή